maanantai 7. maaliskuuta 2016

Mettäsusi eväsretkellä!

Hellou! Ameeba taas pitkästä aikaa ^u^ !
Minut raahattiin pikku kuvausreissulle viikonloppuna joten heittelen parit kuvat tänne ressun puolelle!
Satsi ei ollut kummoinen ja kuvat olivat vähän kämäisiä joten *bows* my bad! Kuitenkin muutaman ihan nätin pikku kuvan päätin julkaista.

Mukanani oli Faólan ja äitini päähänpälkähdyksestä teimme susipojalle pienenpienen nuotion! Onhan tuo erämies ja talvella tarvitaan lämpöä kotipesänkin ulkopuolella! (Ette uskokkaan kuinka paranoidi olin tuon tulen kanssa , nukke näyttää olevan suhteellisen lähellä sitä mutta bullsshit EI.. oletin että Faolan vetää vielä flipat suoraa tuohon pieneen risutuleen tai jotain o_< joten pidin väkisinkin vähän distancea . )

Faolanin kroppa on muutenkin hyvin.. epäkäytännöllinen joten posetus on tönkköä ja hassua.. dem kädet tai jalat ovat aina vinkkelissä.. Pitäisi kiristää muttei huvita >_< Egh.


Mukana oli tottakai myös ainainen ja trustworthy ölisijä assistentti! ( Joka ei toki yrittänyt flipata nukkea muutamaan kertaan! )
 Theere we go! :3 Muistutan lukijoille että kuvat voi klikata isommiksi halutessa! Tässä esikatselussa ovat aika pikkuruisia ^u^ Mutta pidämme tämän formaatin ihan vain blogin siisteyden vuoksi!


IOS tuppaa järkyttävää alea tässä tämän kuun ajan ensikuun loppuun.. ja minä täällä tuskailen josko saisin puristettua rahaa pariin päähän edes.. vaikka kroppia tässä tarvittaisiin  ja nyt tulisi halvalla..
Valitettavasti Kasspion layaway on vielä tosin kesken joten rahaa ei saa puristettua muutakun muutamaan haaveiltuun päähän :3 Meh! Mutta katsotaan josko edes pääkkylit saisin taas pyörimään turhanpanttina tähän kämppään.. Hoh!

~ Ameeba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti