tiistai 3. toukokuuta 2016

Päitääääää...ja kuvija :3

Hullou! Minulle tuli yksi irtopääs taas rollailemaan ympäriinsä! Minä itselleni lupasin tuossa vuosisitten etten osta nudeja päitä enään koska faceupin saaminen on nykyään niin tiukassa :c Nuh.
Mutta kun tämä pääkky pärähti myyntiin en vain voinut missata sitä ja annoin palaa XD.

Iossin alet ja pääkyt pystyin sivuuttamaan rahapulan takia mutta Miracle dolls jing oli jotain mitä tarvitsin kokoelmaani. Onneksi nyt olen saanut meikitettyä jo kaksi jäbää joten uusi meikitön ukko ei ole ihan liikaa! Meikkejä kaipaavat tosiaan enään vain kolme herrasta. Whoo! ( Raoul , Colin ja tämä uus jäbikkä ) ... kropista ei edes puhuta.
Rahaa kun ei kolise enää samaan malliin kuin ennen joten nukkehankinnat ovat tippuneet huomattavasti XD Onneksi kuitenkin välillä saa jotain uutta ja kivaa , mutta tuleepahan hillittyä himoja ja leikittyä vanhojen kanssa enemmän ( o 3 o )/ . ( jos nyt niilläkään leikkisi , nukkeinto on vieläkin vähän maassa ja säädän kaiken muun kanssa , mutta kyllä se sieltä taas pulpahtaa aikanaan ^u^ )

Theere we go :3 Erikoinen nassu , toivottavasti joskus suunnitelmieni mukaan miekkosesta tuleekin avaruusaiheista jumalaa. ^u^ 


~ Ameeba


(ppst..jessylaittaavielkuvia tähä)
joo.. ihan hiljaa laitan nämä kolme kuvaa uudet silmät ja hameen saaneesta Dahliasta. bai!//edit ja parit Nyx kuvat ku käytiin pihalla lol.


-jessy 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti