keskiviikko 22. helmikuuta 2017

LISÄÄ PÄITÄ!

Hellurei! Ameeba täällä pitkästä aikaa , wow!
Tulin taas ilmoittamaan elossaolostani uusilla tulokkailla , jotka molemmat tuli ostettua vähän "HUPS" meiningillä.. Toinen olikin jo pitkään suunniteltu miekkonen ja toinen vain niin upea etten voinut jättää tuota käsistäni! Minulla tämä nukkeilu on ollut vähän piiloharrastusta lähiaikoina kun en ole kokenut "julkisesti" harrastamista kovin "comfortablena" .. Olen ollut harvinaisen epävarma nukeistani ja siitä mitä kannattaa postata ja mitä ei :) Mutta täällä sitä ollaan silti!

Elikkäs siis ei mitään hienoja fancyjä kuvia taaskaan! Vain irtopäitä..

Asiaan siis!

---------------


Ensimmäisenä ne jotka ovat ehkä tutkineet nukkekantaa ovat huomanneet uuden hahmon päivityksen siellä , Ios Jade saapui minulle 14.12 mutta en ole postannut herrasta kuvan kuvaa. Syynä on enimmäkseen pieni epävarmuuteni miehestä mutta nyt kun olen vihdoin päässyt ajatuksesta eroon on aika esitellä teille Jared!

Grumpy kalastajamies jonka piirretyn suunnitelman näette thässhä. Tämän kyseisen kuvan postasin instagramiini, mutta poistin tultuani niin epävarmaksi miehen stylauksesta ^u^ Nyt tosin olen tullut tulokseen pitää miehen tässä lookissa : Jessyn avustuksella ja väliaikaismeikillä mies näyttää tällähetkellä tältä :Väliaikaismeikki herralla oli jo tilatessani miestä ( joten parta vain puuttuu! ) , mutta Jessy teki minulle pilkkahintaan peruukin siksiajaksi kunnes löydän muita vaihtoehtoja.. Olen tosin aikavarma että tämä jää pidemmäksikin aikaa! Senverran nätti :)

Toinen yllätystulokkaani taas oli instagramin kautta spottaamani nättimys jota olin ihaillut tuon omistajalla jo aikaisemminkin! Moni varmasti tunnistaa tämän pään!


Kyseessä on siis Switch Ahi , upealla Tekkonkinkreet/Asilehbackwards:in meikillä! Tämä oli minulle kyllä täysin tuuria sillä olen missannut hirveän määrän myytäviä nukkeja suomen puolella koska en omista facebookkia... Vieläkin kun Hartsilapset ovat alhaalla on ainoa kommunikaatio ja "osto" keinoni instagram ja ulkomaan herkut. Siksi olin niin onnessani että pääsin napsaisemaan tämän pään instan puolelta! 

Pään mukana lähetettiin älyttömän hellyyttävät silmät ja upea valkosininen peruukki! Näille etsitään kyllä käyttäjä jonainpäivänä! Mutta tälle herralle olen suunnittelemassa joko valkoista tai vihreää teemaa! 
Haluaisin jotain RÄIKEÄMPÄÄ mustavalkopunaiseen nukkeporukkaani , värit ovat niin harvassa että olisi mahti saada kerrankin oikeasti värikäs nukke aikaiseksi! Ja pakottaisi minut lähtemään "comfort" zonelta seikkailemaan!

Käykää ihmeessä vilkaisemassa Tekkonin instagram täältä! Tarjolla on upeita meikkejä ja nukkeja ja tuotakautta löydätte itsenne Tekkonin muillekkin sosiaalisiin medioihin stalkkimaan! 
Vielä viimeisenä random kuva Mephistosta , koska mies on oikeasti valmistunut tässä piiloharrastelun aikana..

Tyypillä on oikeasti vaatteet ja kaikki! Viimekuva taitaakin olla silloin kun sain herralle peruukin about vuosi takaperin..


Ja random kakkakuvakollaasi siitä miltä vitriinini tällähetkellä näyttävät! Yksi tuttuni uteli että "kuinka paljon nukkeja sinulla on ja näyttäisitkö kuvan"  ja minä nappasin pasket kuvat näytille...

Uusia vitriinejä tarvittaisiin... yeah... :I
Varsinkin jos saisin kropatettua nuo kaikki kieriväiset päät joita ei edes näy kaikkia!
Jebulispepulis! Seuraavaan kertaan taas! Ja toivotaan ettei siinä menisi vuotta ^u^'' ehhehhe... 

~Ameeba

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti