maanantai 31. heinäkuuta 2017

Iso puketti!

Wheee postipäivät on kivoja! Tänään aamulla Jessyn ovelle tuotiin 85cm pituinen paketti ja mitäs sieltä paljastuikaan?
No se samperin LoongSoul RuoXue jonka taisin mainita neljävuotta sitten joulun alla tehdyssä "unelmia" postauksessa että "kohta tilaukseen menevä".. Noh, kai se 4 vuotta on jonkun mielestä "Kohta" :'D..
Mutta ei kun kuviin, selitykset sikseen!Anteeksi miljoonasta pakettikuvasta, muttakun kissat näytti niin hyviltä etten osanut sanoa minkä laitan XD


Loongsoulin boxi on nätti musta boxi kulmakoristuksilla, logolla ja nimellä. Yksinkertainen ja sievä, mutta mihin mä näin perhanan ison boxin muka tungen..

Solarium! :o 

Tissit >:3... Jotka on liian pienet :(. Tilasin L bustilla tytön, ja tämä bust pala on enemmänkin S.. Noh, välittäjä lupasi ottaa yhteyttä Loongsouliin että saan oikean bustipalan sitten perästä. 

Mukana tuli pieni söpö kangaspussi jossa oli silmät, loongsoulin dogtag ja varakoukut käsiin, jalkoihin ja koko kroppaan. Aitoustodistus tuli mustassa kirjekuoressa kuvakortin kera. Ja mukana tilaamani alusvaatesetti erikseen tottakai :3 

Naurattaa edelleen että osasivat sitte laittaa violetit silmät nuken mukana, kun olisin jokatapauksessa joutunut ostamaan violetit silmät.. No, ei tartte ostaa sit, nämä käyvät hyvin.. vOvat oikeaa violetin sävyäkin jopa! 

HHHHNNNNGH. 

HNNNGHH?!?! Tuo faceup on niin kaunis.. Tällä on supernätit kädet ja posettaa kuin unelma T_T.  


Nyt pitää keksiä jotain vaatetta päälle, kokeilla kaikki SG kokoiset vaatteet mun varastoista päälle jos tuurilla joku sopisi ettei tarttis hengailla alsuvaatteisa pientä ikuisuutta.. Peruukki sentään oli omasta takaa, ja silmät kun tulivat mukana niin ei tarvitse kriiseillä kuin vaatteiden kanssa!
Laitan tähän perään vielä kännyllä otetut vertailukuvat koosta, klikatkaa isommiksi. Laatu on täyttä kuraa, hyst hyst.

Soom Supergem (65cm), Loongsoul Grace (69cm), Sadol 60cm ja keskellä Soom LittleGem (45cm).

Ensikertaan! :)
- Jessy 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti