maanantai 8. syyskuuta 2014

Nukkekooma

Heipuli hei ja hoi! Ameeba VIHDOIN taas kirjoittelemassa, pahoittelen meidän molempien puolesta kuvaustaukoa! Olemme molemmat olleet kiireisiä , sekä laiskoja kuvaamaan joten elämää ei ole täällä blogin puolella oikeastaan näkynyt.

Suunnitelmia ja ostoksia on kyllä tehty ja uusia nukkeja odotellaan vieläkin molemmille :D
Minulle isompaa väkeä, kun Jessylle taas jotain oikein suloista pientä ja hattaraista >:)


Omiin uusiin tulokkaisiini tosiaan , sain vihdoin tilattua DollChateau Kevinin välittäjän kautta. Myös samalta firmalta toinenkin nukkeloinen on tulossa, jonka nappasin hartsilapsista , tämä herra tosin saapunee vasta lokakuun puolella omaksi synttärilahjakseni , koska sovin myyjän kanssa osamaksusta :3 .  Mikä parahin tekosyy ostaa nukke , vai mitä?
Peruukkeja ja muutakin sälää on tullut hankkittua ja haalittua hirmuisesti , koska uusia ukkoja on jo KOLME tulossa :I .  Saapuisi nyt edes yksi kotio!
Loongsoul GongGongin tilauksesta on pian 4 kuukautta , joten saatan pian joutua varautumaan muhkeisiin tullimaksuihinkin </3

MUTTA syksyn alun kunniaksi kävin kuvailemassa vähän . Mitään kuvausideaahan minulla ei oikeastaan ollut mutta Hypsyliini ja Fex kettu olivat tälläkertaa kohteena<3
Kiitokset katselusta!

Ja kaikille Traconiin meneville lukijoille! Olen molempina päivinä paikalla joten kukaan ei kiellä moikkailua! Saatan olla menossa sinne ja tänne joten vaikka tervehdys olisi lyhyt , mieluusti tervehdin kaikkia , enkä pure ketään "häiritsemisestä" :333 !

Nukesta ei ole käryäkään keitä kannan kumpanakin päivänä mutta joku tulee ja se on kyllä selvä juttu :3

Myös sunnuntain Pullip suomi foorumin miittiin olen tulossa vilahtamaan ainakin joten näkyilläämpä siellä siis!

------------------------

Editt: 

Kaksi piirrosta >:3 ~

 

~ Ameeebuliiii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti