keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Harmaata hartsia yllinkyllin!

Pewpew ja ei Ameeba saanutkaan kauaa nauttia ainoasta tämän vuoden kirjoituksestaan, HÄHÄ! Jessylle saapui tämä kaunis nukke tänään.. Unohdin viime postauksessa mainita vissiinkin siitä että Faith, eli mun harmaa Cerisedolls Constantine on lähetetty :). 
Ja nyt se sitten saapui! Ponkaisin tänään sängystä ylös kun äiti raahasi paketin huoneeseeni, ja eikun availemaan. Kuvia tuli -paljon-, koska olen aivan rakastunut.. Ja kyllä, tämä on toinen Constantineni, koska on se vain niin ihana <3

Rachelin kanssa oli tarkoitus ottaa kuvatarina. Mutta totesin että olen liian tätinöissä ja väsynyt alkaa vääntelemään tuota kroppaa - Rachelin kroppa kun ei ole posetuksen ihmeitä.

 Yllätyin vähän että sain kantolaukun enkä laatikkoa. Koska Rachelin mukana tuli laatikko. Mutta tämä oli kiva yllätys, näitä saisi kaikki firmat käyttää mun puolesta! :D

 ja cat in da box.. Oli kovin avulias avauksessa. Nätti on laukku! Ei ihan mun värinen, mutta tulee kyllä käyttöön kun nukkeja pitää kantaa paikasta A paikkaan B. Ihanan tilava, mahtuu vaikka kaksikin nukkea :D ja kamera!

Mitä siellä sisällä onkaan? ;o Vaaleanpunaiset tyynyt ja lippulappuja.

 Tää tyyny on niin söpön värinen oh god xD 


 Sisältä löytyy käärö! Tuo väri on niin kaunis ;--; <3 Nyaah. Joissain kuvissa näyttää harmaalta ja joissain näyttää violetihtavalta. Mutta nimi olikin "Violet Gray", joten en yllättynyt :)

 Rachelin kanssa ekaa kuvaa! Rachel derppaa :D

 Tosiaan mukana ei tullut enempiä, eikä tarvinnutkaan :) Silmät ja aitoustodistus.

 Silmiä luvattiin oliivinvihreitä, mutta sain tälläiset ruskeanoranssit.. Noh, ei se haittaa. Tytylle oli silmät jo valmiina muutenkin ^^

 ihanatkädet<3

 En muistanut näköjään ottaa yhtään koko kropan nakuilukuvaa, joten tässä kuva puettuna. Ovat Rachelin kanssa aivan päinvastaisuuksia :'D. Ei se haittaa. Tykkään molemmista apua <3


 Tällä constantinella on tosi ilmeikkäät sormet. Kroppakin on ihan erilainen kuin Rachelilla :3

Sitten kuvaspämmiä yo...Tosiaan tytön asuun kuuluu Raoukenin korsetti, itse tehty hame ja dollmoren sukat atm. Mutta kyllä näitä vielä ehtii kertyä! Etenkin pastellikorsetteja..

 Tämä tuo tytyjen luonteita aika hyvin esille yhdessä. Rachel olisi kokoajan menossa ja olla sosiaalinen, Faith taas olisi mieluummin rauhassa ja hiljaisempi. 
 Kokonaisuus :)  Söpöliini pastellityty <3 :3
 Leikin valojen kanssa. Nämä kuvat vähän pimeitä, kuvitelkaa että se on taiteellista. 
Ja koska raumalla satoi LUNTAAAAAAAAAAARGH. 
muutamat ulkokuvat :) 


Kiitos katselusta, jos kukaan jaksoi katsoa 50 kuvaa läpi! :''D

~ Jessy 

2 kommenttia:

 1. Kyllähän tuommoisesta nättimys nukesta jaksaa katsella vaikka 100 kuvaa! ;)

  Ja kiva tuo mukana tullut kantokoppa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, koska kuvia tulee paljon tulevaisuudessakin!

   se on tosi kiva, pääsee vihdoin kuljettaa nukkeja kunnon kassissa!

   ~ Jessy

   Poista