maanantai 23. marraskuuta 2015

Lumiukkeli :3

Huhhuijaa, eilinen oli suhteellisen.. tylsä päivä (koska perkele nettini oli poikki koko sunnuntain) , mikä oli siinämielessä hyvä että oikeasti jaksoin lähteä pihalle ottamaan kuvia!

Vihdoin ja viimein tännekkin saatiin lumikerrosta , joten Viima kainaloon ja kuvaamaan!

( Pitäisi vieläkin ostaa Viimalle uutta peruukkia.. tämä vanha alkaa olla ärsyttävän kärsinyt D: Soz siis hitusen messyt hiukset! )Ja kuten Jessykin aikaisemmin eilen puhui! Osallistuin minäkin #ProBJDartist päivään. Vaikken netin takia päässyt niitä postaamaan muualle kuin instagramiin kännykkäni välillä toimivan netin avulla.

Artistit tekevät harrastuksellemme tärkeintä ja kannattelevinta työtä. Ainoa tapa kiittää heitä siitä on TUKEA legittejä/aitoja nukkeja , oli sitten kyseessä iso firma tai pieni yksittäinen nukkeartisti! 

Joskus voi tuntua siltä että nukke jota haaveilet olisi saavuttamattomissa , mutta hyvin usein kärsivällisyys ja oma tarmo palkitsee! Vaikka harvinaisuus olisi livahtanutkin käsistäsi etsimällä voit löytää rakastamasi nuken yllättäen , omaa kokemusta on!


Onko teillä vielä jotain "saavuttamattomia" haaveita jotka haluaisitte?
 Ei tarvitse edes olla "grail" linjalla mutta joku nukke jonka missasit ja tuntuu ettei sitä löydy mistään?

ITSE nimittäin missasin TAAS yhden haavenukeistani. Peakswoods julkaisi White Rabbitinsa taas YHDEKSI PÄIVÄKSI...  Ja eihän minulla ollut varaa näin loppukuusta aloittaa edes layawayta ;__; Snifh! Maybe some day..Kiitus katselusta ^^!
~Ameeba

6 kommenttia:

 1. Voi Viima, Viima, miksi olet noin kaunis lumiukkeli! *3* ♥

  Itselläni on monta Soomin Teenie Gemiä, jotka olisin kovin mielelläni hankkinut, jos vain olisin silloin ollut tietoinen niistä. Vasta tämän vuoden alussa oikeasti havahduin siihen miten ihania ne onkaan! >3<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! >3<

   Minullakin on pari teenie gem haavetta vielä korvan takana , mutta koska yleensä isommat järkäleet vievät huomioni jäävät nuo pikkuhaaveet hankkimatta! Onneksi niitä löytyy suhteellisen hyvin jälkimarkkinoilta :) Toivottavasti sinullekkin tärppäisi muutama ohimennyt söpöliini!

   ~Ameeba

   Poista
 2. Purrrr tämä Viima-otus on vain niin hirmuisen ihana *---* Edelleen ja aina, oih.

  Oisihan noita montakin, näitä nukkeloisia, jotka olisi todella mahtava saada omaan porukkaan, mutta mitään tällaisia aivan "ehdottomia" toiveita ei tällä hetkellä ole... mutta eipäs se ihme olisi vaikka jostain tällainen iskisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos , Viima on omakin suosikkini jos pitäisi valita ja herraa on aina ilo kuvata , ainoa vika on tuo peruukki joka minun on pitänyt korjata IKUISUUDEN AJAN. X)

   Minulle tuppaa käymään aina niin että ostelen herätysostoksia ja sitten yhtäkkiä joltain firmalta poppaakin joku limited ihanuus ja sitten itketäänkin sen perään :D Minulla näitä haaveita taitaa olla ihan liikaa! Onneksi supersuper grailit on sentään kotona.
   ~Ameebu

   Poista
 3. OOH Viimanen on niin kaunis ;___;♥ Herran värit ovat niin karkkia simmuille! Yksinkertaisesti upeita kuvia ja upea nukkenen herranen♥


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
 4. Viima on todallin upein mies nukke ikinä! ; A ; ♡ Juurikin hänen malli on oma grail sekä myös Fairylandin Minifee Liria! ;___; Se harmi kyllä meni jo ja jälkimarkkina hinnat ei miellytä.. ehkä joku päivä u__u

  VastaaPoista