sunnuntai 24. tammikuuta 2016

Kuvia + Liebster Award


Hellou guuys! Ameebanen tässä , WOOOW! Ressu on ollut vähän taukoilun maussa koska kummallakaan meistä ei ole ollut niinkään hinkua kuvata.. Lieneekö syynä kylmyys tai vain laiskuus who knows. Sama juttu mikä aina eikö niin? :DD Heheh.

Mutta tosiaan tässä viikonloppuna sain aikaiseksi käydä napsimassa muutaman kuvan ^u^ Ja siksi olenkin tässä!

MYÖHEMMIN myös vastaamme viimeinkin saamaamme Liebster Awardiin , Kiitos Kotoko ja Xaya!


---------------Misha siis lähti mukaani lumiseikkailulle.. Vaikka pojan vaatetus ei kylläkään.. ole lämpimimmästä päästä :D


Ei ole valokuvaushetkeä ilman assistenttia :C ... tai valitettavasti on mutta tälläkertaa minulla oli mukana mahtava nukkekassivahti!

  Silmätön lumilintukin hengasi mukana.. Kyseessä on kuitenkin Mishan oma pieni lemmikkilintunen.


 
Jeshhh! Siinähän ne :3 Kiitos kuvien katselusta ja jatkakaahan alempaan Liebsensteinmikähemmettiseoli awardiin!

 -----------

Säännöt ovat seuraavanlaiset:

1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkkaa hänen bloginsa postaukseesi.
2. Laita palkinto (kuva) blogiisi.
3. Vastaa palkinnon antajan esittämiin 11 kysymykseen.
4. Nimeä 5-11 blogia joilla on alle 200 lukijaa.
5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat vastaavat.
6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen.
7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkkaa oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse.Elikkä vastaamme kahdesti saatuun awardiin , ja todennäköisesti luistamme taggauksesta , sillä suurinosa ihmisistä joita erityisesti seuraamme ovat jo tämän tehneet! Saatamme silti mainita muutaman käymisen arvoisen blogin ;) ~ 

Eli meiltä ei tule kysymyksiä!


Ameeba vastaa ,höhö : 

( Ensiksi Kotokon kysymykset )


1. Onko sinulla suosikkinukke/nukkeja?
- Riippuu siitä missä konseptissa puhutaan, minulla on ehdottomat suosikkini nukkewise.. Mutta kukaan ei ole oikeastaan noussut "kuvatuimmaksi" tai lellityimmäksi :)

Elikkä suosikkini ovat enemmänkin "keistä en luopuisi kirveelläkään" ja "Ketkä lähtisivät ensimmäisenä jos olisi PAKKO".


Grailit , kuten Viima ( ykkös suosikkini helppokäyttöisyytensä takia ) , Kowalski ja Jing ovat TOTTAKAI suosikkilistallani.. Mutta myös Reynes ja Zerakiel kuuluvat yhtiin suosikeistani.
Ironista on että 3/5 suosikistani ovat näitä nukkeja joita tuskin koskaan kykenen kuvaamaan koska ovat niin jäätävän kokoisia tai muuten vain hankalia -__-  Thanks a bunch guuys!

2. Saako joku nukeistasi erityishuomiota (esim. eniten uusia vaatteita/kenkiä, pääsee muita useammin valokuvattavaksi yms.)
- Tähän voinkin vastata EI! Suosin nukkeja "fiiliksen" mukaan esimerkiksi kuvatessa.. Joskus saan boostin kuvata jotain tiettyä nukkea kamalasti pienellä aikarajalla ja sitten vaihdan seuraavaan.
Ja mitä vaatteisiin + kenkiin tulee , suosikkeja ei ole , sillä yleensä suurimmalla osalla nukeistani näiden ensimmäinen istuva asu PYSYY.  ( Olen niitä ihmisiä joka ei tykkää vaihtaa nukkejensa vaatteita :I ja no.. ihan vain sd kusipäiden hintavuuden takia en kykene ostamaan jokaiselle vaatekaapillista kamaa :D )

3. Jääkö joku kiva nukke vähälle huomiolle? Jos jää, niin miksi?
- Tuossa ekassa vastauksessani vähän sivuutinkin tätä.. Kaikista isoimmat ja erikoisimmat nuket saavat vähiten huomiota , koska minulla ei ole välineitä kantaa niitä. Mikä on sääli! HALUAN KUVATA NOITA IHANUUKSIA MUTTA ;__;
Esimerkiksi Jing on aivan liian pitkä kantaa mihinkään , ja painostakaan ei ole puutetta joten vaatisi autokyydin että voisin mennä herran kanssa mihinkään.. ja myös sitä että istuisin takapenkillä metrimato käsissäni :DD

4. Oletko jättänyt jonkun nuken/nukketavaran hankkimatta ja katunut sitä jälkeenpäin?
- Soooo many times guys.. sooo many. ( Tällähetkellä suurin regrettini on että missasin Ringdoll K:n ensimmäisen limited version.. herra oli niin komia hiuksillaan ja meikillään ;A; .. ehkä joskus löydän herrasen jälkimyynnistä. )

5. Miksi perustit blogin?
- Blogi oli helppo ja mukava tapa jakaa SÄÄNNÖTTÖMÄSTI omia nukkeja ja ajatuksiaan.. Täällä ei ole rajoja ja blogi oli enimmäkseen alkujaan itseäni ja jessyä varten. TOKI myös ideahan lähti silloin kun ihmiset alkoivat aloittaa blogien käyttämistä nukkejutuissa ja haluttiin kanssa oma! :) Mutta ehkä suurin syy nimenomaan on että on sillontällöin hankala pysyä foorumien ja yhteisöjen sääntöjen perässä.. Kuvakoko , mitä nukkea saat postata ja mitä et säännöt ajoivat ehkä suurimmaksi osaksi minut pois foorumeilta. ( En jaksanut pelkästään foorumien vuoksi muunmuuassa pienentää kuviani miljoonaan eri kuvakokoon.. )

6. Onko bloggaamisesta etuja? Entä haittoja?
- Edellisessä taas vastasinkin näihin.. Olet oman blogisi hallitsija ja SKREW THE RULES koska teet ne itse! Blogin vapaus ja helppokäyttöisyys on aina pitänyt minut mukanaan.

Haittoja? Noo , ehkä ainoat haitat mitä löydän on "lukijat" .. MEILLÄ TOSIN EI ONNEKSI OLE OLLUT MINKÄÄNLAISTA ONGELMAA teidän kanssa ;DDD! Mutta osaan kuvitella tilanteita joissa blogaajan mielipiteet ja postaustyyli ei miellytäkkään lukijaa ja tästä saadaan aikaan kurjaa kommenttia/tappelua.
Emme koskaan ole olleet niinkään lukijoiden perään, että mentäisiin ja mainostettaisiin tai että olisi HIRVEÄ tarve saada enemmän lukijoita. Arvostamme sitä että joku löytää blogimme ja on itse kiinnostunut meistä ja nukeistamme , eikä mennä pakkopullan kautta että "lue sinä minua niin minä luen sinua" !

Mutta juurikin ehkä suurin haitta on "lukijoiden paine" , ajatukset että : "Postaanko tarpeeksi usein" "Onko nämä tylsiä lukea"  kuuluvat tottakai silti meidänkin arkeen.. Vaikka blogi on meille itsellemme haluamme silti miellyttää niitä jotka oikeasti ovat vaivautuneet blogiamme lukea! :)

7. Pidätkö useampia blogeja?
- Minulla on tuo Dörppi jonne dumppaan harvemmin piirroksia.. Sekin on jessyn ja meikäläisen yhteisblogi mutta itse käytän sitä aktiivisemmin ^u^  .. JAA toki onhan minulla sitten juurikin muita vastaavia sosiaalisia medioita kuten Instagram ja Tumblur.

8. Tietävätkö sukulaisesi ja irl-tuttavasi nukkeharrastuksestasi?
- Osa tietää osa ei.. Lähisukuni on tietoinen harrastuksestani , mutta eivät niinkään kiinnitä asiaan huomiota.
Äitini taas saa plussapisteitä tuestaan ja mahdottomasta kiinnostuksestaan nukkejani kohtaan! ;u; Joskus se on oma äitini joka minut raahaa kuvaamaan ja pois sisätiloista :D Heh! Ilman häntä tätä harrastusta en olisi todennäköisesti koskaan kunnolla aloittanut sillä alkujaan Hidan oli hankittu äitini avustuksella jonka jälkeen vasta pääsin "oman säästämisen ja hankkimisen makuun".

9. Harrastatko mitään muuta kuin nukkeja/figuureja/leluja?
 Piirtämistä , valokuvaamista randomisti ja ... Pelaamista? :D

..jaaaaa...

OLEN toivoton keräilijä..Joten kerään figuurien lisäksi muuta oheissälää asioista ja sarjoista mistä pidän.. Ehkä enemmän tosin peliaiheista oheissälää kuin esimerkiksi manga/anime stufaa..

Minä olen se henkilö jonka löydätte jonainpäivänä Finnish Hoarders sarjasta nukke/figuuri/peli ja ties minkä kahvikuppikokoelmani kanssa kiljumassa että "MINUN KAMOJANI ETTE VIE!" :DD
( Jos olette koskaan nähneet amerikkalaista Hoarders dokumentti sarjaa.. Kannattaa vilkaista ja ymmärrätte mistä puhun ;DDD )

10. Jos voisit aloittaa uuden harrastuksen, mikä se olisi?
- Empä tiedä.. Tällähetkellä minulla ei oikeastaan ole mitään erityistä harrastusta jota haluaisin aloittaa :3

11. Mitä toiveita sinulla on vuodelle 2016?
- Paljon nukkei pliz?
( Toiseksi Xayan vastaukset )

1. What sort of book would you make from your dolls? (Minkälaisen kirjan tekisit nukeistasi?)
- Olen aina toivonut hyviä kirjoittjan lahjoja.. Mutta koska olen aivan surku kieliopillisesti ja muutenkin laiska kirjoittamaan mahdollisuutta ei ole... Haluaisin kertoa koko saagan liittyen BJD ja Pullip nukkejen tarinaan ;A; Molemmat ovat täydellisenä pakettina päässäni mutta en saa niitä pulpautettua ulos (miinus muutama pieni keskelle osuva kohtaus ofcourse)...  BJD:iden tarina olisi nykymaailma+fantasia sekoitus kun taas Pullip tarina olisi enemmän Medieval Fantasy + Horror sarjaa ..
BJD tarinan kanssa tosin saattaisin joutua purkamaan maailman tarinoineen muutamaankin erilliseen osaan.. sillä maailmalla on historiansa ja legendansa jota voisi maailman uskonnoksi puhutella.. Ja tuokin on kokonainen oma stoorinsa. *shrug*

Toinen haaveeni on joskus ehkä vääntää sarjakuva jommastakummasta.. Ehkä Pullip tarinasta koska maailmaltaan ja hahmollisesti se on yhtenäisempi.

2. What size of doll would you prefer if you could only have one size? (Mitä nukkekokoa preferroit jos voisit saada vain yhden koon nukkeja?)
- 70+ ehdottomasti.. nämä jötikät eivät koskaan lakkaa kiehtomasta minua.


3. Have you ever been in doll event? (Dolls Party, LDoll, etc) (Oletko koskaan ollut nukketapahtumissa?)
- Sadly nooo... Jessynkanssa ollaan aina haaveiltu ja suunniteltu LDolliin osallistumista , mutta koska ahnehdimme nukkeja ei meillä ole varoja lähteä :DDD


4. Do you have nicknames for your dolls? (onko nukeillasi lempinimiä?)
- Melkein jokaisella nukellani on "lyhenne" ja lempinimi. Koska en jaksa lausua noiden kokonimeä.. SAATI EDES MUISTA NIITÄ AINA ITSEKKÄÄN :DD! Nukkeni saavat nimensä yleensä AINA moldin pohjalta joten joskus moldinimi jää itselleni vain päälle.. Eli saatan puhutella Hidania "Hidiksi" moldin mukaan jne jne.. Monella nukella on tätä nähtävissä.


5. Is there anything that you'd like to learn to make yourself for your dolls that you currently don't? (Clothes, shoes, face up, furniture etc). (Onko mitään mitä haluaisit oppia tekemään itse, mitä et tällähetkellä osaa?)
- Kaikkea , olen vain NIIN kärsimätön opettelemaan uutta ja jos en onnistu ekalla yrityksellä... luovutan :I


6. If you would bump into dolls NOW and find them interesting, which doll would you buy? And is it different than the one you did? (Jos törmäisit nukkeihin NYT ja näkisit ne kiinnostavina, minkä nuken ostaisit? Olisiko se erilainen kuin minkä aikanaan ensimmäisenä ostit?)

- Makuni on muuttunut paljon , mutta luulen että silti lähtisin liikkeelle samalla idealla kuin aloittaessani. "Halvempi ja helppokäyttöisempi" nukke olisi siis ykkösenä listalla.
Vaikka rakastan SD nukkeja silti olisin arka ostamaan niin suurta nukkea ensimmäiseksi joten mielummnin juurikin valitsisin MSD:n aluksi harjoitukseksi.


Mitä moldeihin tulee , luulen että Hidanin sijasta valitsisin jotain "miehekkäämpää" .  Kuten esimerkiksi Lutsin nykyiset Model delffit.. MSD:t jotka näyttävät vanhemmilta ja vähemmän pullaposkisilta ja lapsekkailta.


7. Have you been belittled by anyone becouse you have dolls? (onko sinua väheksytty koska omistat nukkeja?)
- Olen saanut outoja katseita ja ihmettelyä.. mutten koskaan kokenut minkäänlaista negatiivista suhtautumista nukkeihini tai harrastukseeni.


8. Where do you photograph your dolls? Do you have favourite spot in/out? (Missä kuvaat nukkejasi? Onko sinulla lempikohtaa ulkona/sisällä?)
- Yleensä kuvaan metsässä , vaikka nukke hahmoineen ei sopisi sinne. Sillä ahdistukseni takia en vain kykene kuvaamaan nukkeja julkisesti ilman että minulla olisi joku tukena ja seurana.. Jos edes silloinkaan.. Yleensä pyrin piilottelemaan jossain kamerani ja nukkeni kanssa.. Heh.


9. Do you keep your dolls out of sight or somewhere where you can see them continuously? (Pidätkö nuket piilossa, vai jossain missä voit nähdä ne kokoajan?)
- Minulla nuket ovat näkyvissä , vitriineissään. Olen niitä ihmisiä jotka mielummin näkevät nukkensa kuin piilottelevat niitä pimeissä laatikoissaan.


10. Is there one doll that got away? Why? (Onko nukkea jonka päästit pakoon? Miksi?)
- MOONTA! Tämä on sama vastaus kun tuossa Kotokon versiossa eli.. SE PIRUN RD K!


11. Are you happy how your dolls look or do you want to change their looks all the time? (Oletko iloinen nukkejesi ulkonäöistä, vai haluatko muuttaa niitä kokoajan?)
- Suurimmaksi osaksi kyllä.. Joskus mietin vanhimpia nukkejani jotka on ostettu aikoihin jolloin makuni on ollut erilainen ,että "saisivat olla kyllä vähän miehekkäämpiä nassuiltaan" .. Mutta kun tilanne tulee että minun pitäisi luopua noista tai vaihtaa moldia.. NIIN EI IKINÄ! EN MYY EN VAIHDA NO NO NO!Olen muutenkin henkilö jonka on hyvin vaikea hankkiutua eroon mistään , ja en kertakaikkiaan ymmärrä nukkeilijoita jotka MYYVÄT nukkejaan pois, esimerkiksi uuden nuken tilalta! Se ei vaan sovi omaan tyyliini ja koska itse kiinnyn ehkä vähän liikaakin nukkeen X vain koska sain sen.


Tämä ei ole mikään positiivinen asia , ja siitä on ehkä haittaakin. Järkeväähän se on myydä nukke joka ei hoksita ja ostaa mieluisempi tilalle , varsinkin jos ei bondaa.. Mutta yleensä minä pelkään sitä että "mitä jos kadunkin nuken myyntiä"... HYVÄ esimerkki on Dollzone Moon jonka myin aikoja sitten... nyt haluaisin tuon takaisin.. Ehkä tosin vain kropan ja naama lähtisi muualle :D Heh.. mm..

Jessy vastaa kans :


( Ensiksi Kotokon kysymykset )

1. Onko sinulla suosikkinukke/nukkeja?
- Omistani(ko?) en osaa oikein sanoa! Suosikit vaihtelee vähän fiiliksen mukaan. Mutta pitkäaikaisia lemppareita on varmaan Faith ainakin :>.

2. Saako joku nukeistasi erityishuomiota (esim. eniten uusia vaatteita/kenkiä, pääsee muita useammin valokuvattavaksi yms.)
- Taaskin fiiliksestä riippuen.. Vaihtelee melkein aina, kuka sillä hetkellä sattuukaan innostamaan eniten. Fiilikset kun tulee ja menee nukkejen kohdalla!

3. Jääkö joku kiva nukke vähälle huomiolle? Jos jää, niin miksi?
- Azonet, Juliette ja poikanuket ehdottomasti. Jostain syystä jäävät tosi vähälle huomiolle vaikka kivoja ovatkin.

4. Oletko jättänyt jonkun nuken/nukketavaran hankkimatta ja katunut sitä jälkeenpäin?
- Uugh.. Liian monta. Hyvänä esimerkkinä oli souldoll devonia jonka jätin tilaamatta, mutta onneksi sain jälkimyynneistä. Harmittaa edelleen vähän etten tilannut suoraan, niin olisin saanut haluamallani päällä, mutta onneksi on edes joku versio kotona nykyään!

5. Miksi perustit blogin?
- Mikähän meidän syy oli.. Tais olla (jommankumman? Ameeban? Idk?) päähänpisto että ei vitsi. Halutaan nukkeblogi.. Itsellä oli ollut nukkeblogi jo ennen ihan hetken aikaa, sitä missään edes juurikaan mainostamatta jne (Eikä kys. blogia ole olemassa enää), niin oli kiva ryhtyä yhteiseen blogiin.

6. Onko bloggaamisesta etuja? Entä haittoja?
- Etuina on se että on paikka mihin dumpata ne suurimmatkin kuvapläräykset ja pölinät, kun ei oikein muita paikkoja ole.. Haittoina taas se että joskus tuntuu ahdistavalta jos esim. jäänyt pitkä aika blogaamatta kiinnostuksen puutteestaa :|. Sitä rupeaa miettimään että aaapua mitäs nyt pitäs postata jotain pitkästä aikaa muttakun ei jaksa ottaa kuvia! Ja sit stressaa sitä että voinko postata vaan nämä 3 kuvaa vai pitäskö odottaa että on enemmän matskua jne.. :D

7. Pidätkö useampia blogeja?
- On meillä ameeban kanssa tuossa sivussa tuo dörp-personal blogi, mutta en mä muuta.

8. Tietävätkö sukulaisesi ja irl-tuttavasi nukkeharrastuksestasi?
- Kaikki jotka nyt elämääni ovat yhtään osallisia tietävät.

9. Harrastatko mitään muuta kuin nukkeja/figuureja/leluja?
- Lasketaanko piirtäminen? Jos ei niin en mä varmaan muuta. Vapaa-aika menee yleensä pelatessa lol. Ja roolipelatessa..

10. Jos voisit aloittaa uuden harrastuksen, mikä se olisi?
- Hypätään iihan uudelle alueelle ja sanon että jousiammunta!

11. Mitä toiveita sinulla on vuodelle 2016?
- Grailnukke kotiin ja jo sitä jaksaisi olla aktiivisempi. Viimevuosi oli Ressun hiljaisin, mutta toivotaan että se tästä!

( Toiseksi Xayan vastaukset )


1. What sort of book would you make from your dolls? (Minkälaisen kirjan tekisit nukeistasi?)
- Itse joskus aloitin kirjoittamaan moganin tarinaa jne.. Mutta en oikein tiedä, tosi vaikea sanoa!

2. What size of doll would you prefer if you could only have one size? (Mitä nukkekokoa preferroit jos voisit saada vain yhden koon nukkeja?)
- MSD. Aina ja ikuisesti! Kätevä ottaa mukaan, mahtuu jokapaikkaan jne :D

3. Have you ever been in doll event? (Dolls Party, LDoll, etc) (Oletko koskaan ollut nukketapahtumissa?)
- En.. Haluaisin kyllä, mutta jää varmaan haaveeksi kun matkustelu on kallista ja ei ole seuralaista lähtemään ( Paitti ameeba mut ei sil oo rahaa :((( ) !

4. Do you have nicknames for your dolls? (onko nukeillasi lempinimiä?)
- Kaikille kenen nimi on vähänkin pidempi niin kyllä :D. Melkein kaikkia tulee nimiteltyä typerästi..

5. Is there anything that you'd like to learn to make yourself for your dolls that you currently don't? (Clothes, shoes, face up, furniture etc). (Onko mitään mitä haluaisit oppia tekemään itse, mitä et tällähetkellä osaa?)
- Noh.. Vaatteita ja meikkejä paremmin. Olis mahtia tehdä kaikki omat nukenvaatteet ja meikit vielä jokupäivä, niin että olisi itsekkin tyytyväinen.

6. If you would bump into dolls NOW and find them interesting, which doll would you buy? And is it different than the one you did? (Jos törmäisit nukkeihin NYT ja näkisit ne kiinnostavina, minkä nuken ostaisit? Olisiko se erilainen kuin minkä aikanaan ensimmäisenä ostit?)
- Noh, maku on muuttunut paljon, mutta kyllä mä sanon että Mogan olisi edelleen täydellinen eka nukke! Tai sitten joku soomin msd, ne on niin kivoja ja jämäköitä :3.

7. Have you been belittled by anyone becouse you have dolls? (onko sinua väheksytty koska omistat nukkeja?)
- Tavallaan, mutta ei mitenkään häiritsevästi. Lähinnä katsottu oudosti ja heitetty hieman rude kommentteja aiheeseen.

8. Where do you photograph your dolls? Do you have favourite spot in/out? (Missä kuvaat nukkejasi? Onko sinulla lempikohtaa ulkona/sisällä?)
- Vähän siellä sun täällä. Lemppari kohta on ehdottomaksi yksi silta ja järvi Raumalla, joka on kesästä syksyyn ihan supernättiä seutua!

9. Do you keep your dolls out of sight or somewhere where you can see them continuously? (Pidätkö nuket piilossa, vai jossain missä voit nähdä ne kokoajan?)
- Näen nuket kokoajan kunhan kurkkaan vähän oikealle!

10. Is there one doll that got away? Why? (Onko nukkea jonka päästit pakoon? Miksi?)
- On joitakin. Yleensä päässyt livahtamaan ostamatta rahatilanteen takia :c. Viimeisenä varmaan Onyx-vesuvia combo jota kaveri kauppasi, mutta aina ei vaan voi mitään että rahatilanne ei salli. Buh ;__;

11. Are you happy how your dolls look or do you want to change their looks all the time? (Oletko iloinen nukkejesi ulkonäöistä, vai haluatko muuttaa niitä kokoajan?)
- Vaihtelee, nukesta riippuen. Joskus tuntuu että vaihto on tarpeellinen, mutta toisaalta olen yleisellä tasolla ihan OK tyytyväinen.SITTEN viimeiseksi pari linkkiä blogeihin mitä me täällä suositellaan ( Tai ameeba nää tässä listaa joten.. jessy agreedaa i quess?? :DD ) ! ^u^ Vaikka emme kysymyksiä annakkaan.

Tiinyanin aivan ihana ja herttainen Pureneemo Diaries
Safirin ihastuttavan pastellinen blogi Grande Masquerade maustettuna Sargin pippurisilla ja bädäässeillä ämmillä!
Yennan Dimensions ja Mizyan Colourless blogit päästävät meidät aina ihailemaan nättimyksiä photoshootteja!
Elinan hattarainen ja pehmoinen The fair children lämpimine villapaitoineen ja hattuineen(  aaand with that damn good looking Shimral ~Ameeba ) 

Spican hulvatonta keräilykokoelmaa esittelee aina Spicasmagoria Extreme . ( Dat japaninmatka bloggauspartit thought... Haluu kans! )
Jayan Pala Hartsia mukana ihanine hahmoinesi , Dragosin ja Epsilonin seikkailuja on aina mahtava lukea!
Ja tottakai Ameeban on pakko shoutouttaa vähän kaveria eli Sonskia! Joka nyt ei ehkä super aktiivinen ole mutta worth it! Amazing Zonzki GO!

Sit kans nää Instagramit kannatta tsekkailla *vink vink* (huom monella yllämainituista blogaajista on myös instagramit jos kinnostaa, nämä ovat ihmisiä joilla bloggureita ei meidän tietääkseen ole o_o korjatkaa jos ollaa väärässä ja ameeba painaa nappia niin maailman perkeleesti ) :   Tatzu , Petunia , Helisa ja LittleDolls
JEEES siinä olikin kaikki! Kiitos lukemisesta ja tsekatkaa näitä ihmisiä ihmeessä! :) ( Unohdin MILJOONA muuta blogia mutta jos listaisin kaikki.. tämä koko postaus olisi niitä täynnä.. Ehheh! )
~ Ameeba

8 kommenttia:

 1. Nyuu~ ihana tuo Mishan lintunen! ;3; ♥ On vissiin pyrstötiaisen sukua? :3 Ne on maailman söpöimpiä lintuja! Ja nukkekassivahtikin on kovin herttaisen (mutta myös pätevän) näköinen ^^

  Teidän vastauksia oli kiva lukea ja kiitoksia blogini mainitsemisesta! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Auw kiitos! Ja täytyy myöntää etten ollut ajatellut kyseistä tirppaa mutta .. Nyt kun kuvia katson niin selkeää sukuahan tuo olisi! AW! Itse aina mietin linnusta hömötiaisen sukulaista , vaikka musta päälaki puuttuukin! X)

   Ja kiva kuulla että vastaukset jaksoi lukea! Kahden blogaajan kanssa se on aina melkoinen tekstipläjäys kun puhutaan näistä meemuista! :)

   ~Ameeba

   Poista
 2. Tiinyanin tavoin pitää nyt kyllä hehkuttaa tuota lintua - SO CUTE! <3 Hitsi nyt tuli sellanen fiilis, että pakko saada vaikka aiemmin ajattelin etten tarvitse... Mutta kun pallolintu T.T

  Oli kiva lukea teidän vastauksia, näitten memejen kautta saa aina kivasti infoa ihmisistä :3 Ja kiitokset myös blogin maininnasta~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillä on ihan älyttömän suloinen pitkä pyrstökin joka ei missään kuvissa oikein näy! Ei edes muistaakseni taobaossakaan myyjällä , joten itse yllätyin sen olemassaolosta! :D

   Mahtavaa tosiaan että näistä "meemuista" tykätään! Niitä on hauska väkertää vaikka ehkä tekstiä tuleekin kilometri kaupalla, etenkin kahden blogaajan kanssa :D

   ~Ameeba

   Poista
 3. Spicasmagoria mainittu jee jeee!! :'D Kiitos! ;;))

  Olipas hauska lukea teidän vastauksia, pitääpä pistää tageja tulemaan sinnepäin että pääsee lukemaan niitä lisää muhahaa! :'D

  Ihana nuksulainen ja tietysti koin pienen kuoleman taas tuon Ameeban dogen ylimaallisuudelle! ;^;♡♡♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee! Me kyllä nautitaan näiden kirjoittelusta! Mutta ei kehdata kovin usein tehdä ;D Muuten blogi olisi pian niitä täynnä! X)

   Taigalta terkkuja sinulle!
   ~Ameeba

   Poista
 4. Ihih, tuli iso hymy huulille kun mutkin mainitsit suosituksissa 8D Kiitoksia Ameebu~ XD

  VastaaPoista
 5. Nukke senpai linkkasi miun instan! /)O A O(\ *Kuolee*
  Kiitos! ; U ; Ja hui miten söpö lintunen pojulla on! <3

  VastaaPoista