maanantai 17. heinäkuuta 2017

Uusia Isuleita :O?!?

Otsikko kaiken kertookin.. Päätin yrittää herätellä itseäni nukkeharrastuksessa taas kerran ja tilasin yolona pitkään himoitsemani pikkupojat! Isul Glen ja Vermelho ovat olleet julkaisustaan asti suunnitelmissa mutta en ole vain saanut aikaan tilata kumpaakaan.. Rahan takia ehkä eniten koska koin omistavani niin paljon muuta "ostettavaa" .  Mutta nyt osui sopiva pieni rahareikä joka mahdollisti näiden poikien oston , ja onneksi olivat vielä stockissa Pullip Style sivustolla.. Muualla kun näitä ei enää kamalasti näy , etenkään Gleniä ilman että joudut pulittamaan yli 200€ .

Elikkä uusia Pullip perheen nukkeloisia ! JEE!

( Minulla on muuten kolmaskin uusi pullip perheen nukke , Jessyn customoima Pullip tyttönen , jolle en ole ostanut YHTÄÄN mitään , joten tästä ei kuvia vielä näy :) Neiti on kuitenkin nytten yksi ykkös projekteista että saan hänet edes kuvausvalmiiksi eikä tarvitse kaljuna hillua. )


-------------


Perhana , sulkakoriste oli irronut paketissa! Noh , liimaushommiin!Tässäpä siis ovat! Uudet poikamoiset , tarinassa Ravenin hyviä ystäviä jotka tämä tapaa matkansa aikana! 

Nimet pojille on valitettavasti hukassa , hämärästi muistan Vermelhon olleen Elias ja Glen taas Colin.. Mutta en ole ihan 100% varma pysyvätkö nämä.. Varsinkaan kun Colin nimi on jo BJD pojalla käytössä :3!

Elias varmaan pysyttelee minivamppyyrille! Mutta Glen etsii vielä omaa nimeään.
 


Pahoittelen vähän kämäisiä kuvia :3 Sisätilojen valaistus oli taas perseestä.. ( Varsinkin kun tämä idiootti unohti avata verhot *facepalm* )


~ Ameeba

2 kommenttia:

  1. Paljon onnea uusista pojista! Isulit ovat kerrassaan ihania, ja olet vieläpä valinnut aivan ihania nukkemalleja. (Glen on itseasiassa tulossa itsellenikin postissa... :'D)

    VastaaPoista
  2. Oi, vau - todella ihanat Isulit! Onnea!

    VastaaPoista