tiistai 12. syyskuuta 2017

Pelkkää saapumista!

Lol, postaan kerran kuukaudessa ja aina saapumispostauksia :---D... Nyt ei tosin pitäis olla pariin kuukauteen tulossa mitään, joten jos vaikka sais otettua oikeita kuvia lol.. Mutta  mutta, sain tänään Lillycatilta kropan toiselle Ombrelleni, vihdoin ombrekaksoset on kokonaiset! Olen niin onnellisuus näiden kanssa, onhan siitä jo parivuotta kun Ombret saapui..Pitäisi vielä tehdä Lianille oma peruukki kun Lunalla on jo..
Mutta kuviin!

Boxi tuotiin kivasti ovelle aamulla, jee :3 Tuli todella nopeasti ranskasta suomeen, viikonloppua laskematta parissa päivässä... ( Lähti keskiviikkona ranskasta, saapui tänäaamulla)

Uuu! Uudenmallinen kantopussi. En olekkaan näitä saanut, näyttää kivalta!

Yep. Kivalta näyttää! Eikä niin vaaleanpunainen kun vanhat, sopii tämmöselle mustalle mörölle paremmin lol..

Kamera näköjään päätti että noi nauhat on neonpinkit lol. Mutta ihanan pehmeä tämä sisus tällä kassilla, ääää! Paijailisin vain.

Ensimmäinen kuva kaksosista! Lian vasemmalla ja Luna oikealla. Ihanaa kun värierokin on aivan minimaalinen Lianin pään ja kropan välillä, äää! 


Vaatteet päälle! Alunperin tytöillä piti olla samat vaatteet mut eri väreissä, mutta mennään sittenkin eri vaatteilla mutta samoilla väriteemoilla :3 

Jos seuraava postaus olis jotain muuta kun jessyn saapumispostaus lol, yritän ottaa oikeasti kuvia jokupäivä!
- Jessy

1 kommentti:

  1. Nämä saapumispostaukset ovat ihania lukea! Sitä niin kuin riemuitsee toisen kanssa. Kaksoset ovat kauniit. Heidän kasvot ovat todella erikoiset <3 ja se teki että kävin kurkkaamassa Lillycatin sivulla. Ellana Plum - Pink tan (Harmi, loppuun myyty) sai minun sydämmen. Onnea sinulle että Luna ja Lian pääsivät hyvin sinun luo. :)

    VastaaPoista