keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Ringin paluu

Lol mikä otsikko.. Mutta tosiaan, tilasin jonkunaikaa sitten Sio2 Aoandonin, ja siitä päätettiin tuelva human!ringi .. Eli ihmisversio Ringistä (joka asuu edelleen Ameeballa älkää huolehtiko! )
Nukke on aivan ihana, ja pakkaus ym. kaikki oli niin nättiä..  Piti ottaa kans ulkokuvia tänään kun vihdoin tuli lunta, mutta sanotaanko että nukuin vähän pitkään ja valoisa aika oli jo melkeen ohi.. Noh.. Ehkä jokupäivä ennen joulua? ( Most likely ei..)


Pukettipaketti ja pölyhuiskakissa
Näköjään en muokannut laatikosta parempia kuvia, noh. Kyseessä oli vaan ruskee pahvilaatikko johon oli laitettu kuva Aoandonista firmalta! 


Niin söpö tuo laukkua??? Ihmettelin kun laatikko oli niin iso, mut siel oli kolmeen eri pakettiin pakattuna yks pieni nukke xD 


Kirjekuoren sisältö. Kuvakortti Aoandonista, joku kortti missä lukee jotain kiinaksi ja tämä "kolikko".. Tosi söpö, toimii hyvin aitoustodistukssena tämä kolikko !


ääää! Tilaajalahja <3 Söpö pieni hartsinen figuurikaveri. Pitää tämä maalata kans joskus< 3 

Mutta itse nukke oli paras !! Niin nätti, posettaa todella hyvin, hartsi on hyvän tuntuista ja muutenkin hyvin viimeistelty pikku tapaus <3Mukana tullut hartsitukka. En tiedä tämän kohtaloa vielä, käytänkö vaiko en.. Ajattelin että en käyttäis mutta toisaalta se näyttää ihan kivalta nyt.. Toisaalta ei ole ihan se malli mitä haluan, mutta no.. Katsotaan!

Tämä pitäs päästä maalaamaan, mut menee hetki kun IRL kiireitä ja pitäs ensin maalata tilaustyöt loppuun, jos säät vaiokka antais  periksi välillä :/ ...
Mutta ei muuta! Semmosta <3
Nähdään taas! Jos ei ennen joulua nii hyvää joulunodotusta ja joulua lol..
- Jessy 

1 kommentti:

  1. Onnittelut! ^o^ Itsekin sain tänään tämän samaisen söpöläisen!
    Mutten saanut tuollaista pikkuista figuurikaveria ;_; Sain vissiin sen sijasta toisen pienemmän ja valmiiksi maalatun kettunaamarin (tilasin siis setti B:n). Jos minulta kysytään, niin olisi tuollainen pikku kaveri ollut söpömpi...

    VastaaPoista