perjantai 27. syyskuuta 2013

Ameeba halusi kuvata :I

Heippahei! Ameeba täällä uudelleen , arvaattekin varmaan että olen nyt käynyt pikaisesti kuvailemassa taas uutta herraa :D Heh ja sitähän minä täällä teenkin.

Nopeasti kävin tänään napsimassa pari kuvaa takapihalla ihan vain siinä innossa kun teki mieli , toivoisin että vaikka tänäviikonloppuna pääsisin jonnekkin vähän pidemmälle ja parempaan kuvauspaaikkaan ottamaan kuvia tästä kaverista tai jostain muustakin , mutta erityisesti uudesta hirviöstäni :D

Peruukki ongelmaa podetaan vieläkin , tänään vähän harjailin ja pöyhensin tuota vanhaa jotta se näyttäisi vähän siedettävämmältä , mutta onneksi oikea peruukki on jo matkalla kohti suomea!

-------
Siirsin vähän silmiäkin kesken kuvashootin , alunperin olin laittanut ne mielestäni vähän liiankin ilmeekääseen asentoon siihen nähden että silmien pitäisi enemmänkin vaikuttaa sokeilta :D Heh , eiköhän tämä ole vähän parempi. ( Plus huomasin että JOKAINEN RD:n hirviöpoitsuni katsoi samaan suuntaan.. hah.. se oli muutettava :D )

Plus myös onnistuin hukkaamaan hetkellisesti toisen noista maskin putkista.. Etsin sitä ihan kuumeisena pihalta nurmikon ja oksien seasta , mutta eikös se sitten löytynytkin suoraa nuken kainalosta... Koskaan ei vain osaa katsoa tarpeeksi lähelle löytääkseen asioita heti.

Pitäkääpä peukkuja minulle että saisin kinuttua kyytiä jonnekkin vähän otollisempaan kuvauspaikkaan viikonloppuna! Niin saataisiin vähän mielekkäämpiä kuvia taustojen kannalta :3 Nämä on monta kertaa nähty.

Tuo peruukki... on ihanan pehmeä ja höttöinen.. voisin puristella sitä kokoajan.. mutta hirviöni päässä se on vain... liian hattarainen :D HEH! VOIHAN PULLA!// Ediittiä :   Sohersin tässä äsken pari nukkenaamakuvaa taas aikaa tappaakseni.. Miksi onnistun silloin kun en yritä , mutta kun yritän kuvista ei tule mitään? ( Verraten aikaisempaan zombi ja Ashura piirrokseen.. nämä ovat nopeammin tehtyjä , mutta 100% parempia :I )

Fookin animudesu... ei täällä osata piirtää tyttöjä muuten kun isosilmäisinä animuneiteinä :III~Ameeba

6 kommenttia:

 1. Onpas äijä komean näköinen kuvissa. Silmät ovat upeat!
  *kuvittelee Ameebaa puristelemassa Frankin pörrötukkaa ihan ekstaasissa* X''D Hihi! Frankki varmaan sweatdroppailee ankarasti. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah!! :D Frankkie raukka! Tämä on seksuaalista-ahdistelua , for sure.
   ( Taitaa olla hyvä vain että tästä julkaisusta jointilla varustettu alavarustus on poistettu.... )

   ~Ameeba

   Poista
 2. aivan mielettömän kekseliäs otsikko. eikumitä c: ihanania kuvia n___n~~ Jätkä on muuten niin kovan näköinen, mutta peruukki tuo mieleen ranskalaisen keskiaikaisen rikkaamman pilalle lellityn pojan. heh.
  ''olen seksuaalisesti suuntautunut nukkeni peruukkiin ♥''
  tää on muuten jännä kysymys, mutta miltä tuollaisen ison herran pää näyttää sisältä c:?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ole? Yleensä olen luovampi :DDD
   Tuo ranskalainen tuomariperuukki höttö ei sovi.. ei ollenkaan! Ei tässä olla antiikinaikaan oikeuteen marssimassa!

   JA vastatakseni , tältä näyttää Frankensteinin päänsisus , lasisilmät ovat siis kiinni puttylla joka on sinitarran kaltaista mössöä :D Pää on kiinni S:koukussa , joka tässätapauksessa ei näytä edes S koukulta vaan neliöltä.... :I http://i302.photobucket.com/albums/nn106/Ameebaporo/BJD/IMG_1070_zps381d1c42.jpg ( En valitettavasti jaksanut pienentää nopeasti napattua kuvaa :D Exkusemua )

   ~Ameeba

   Poista
  2. antiikin aikainen hirviö tuomari

   ooh kiitos kun valaisit hieman hämärämmän miehen elämää :D tuo sinitaran näköinen jutska on aika kivan väiristä tuolla öwö''

   Poista
 3. Ah, äh, öh, hän on niin kaunis, voiko muuta sanoa? ;o; ♥

  VastaaPoista