keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Pikapostaus: Valmistautumista

Jep! Tämä on lyhyt ja pikkuruinen postaus mutta ,jostainsyystä halusin sen silti tehdä!
Täällä siis valmistaudutaan kovasti uusien herrojen saapumiseen , uudet simmut Frankenstein 2013 on nyt tilattu ja toivon että ennättävät samoihin aikoihin kuin nukke itse.

Tumblr:issaan Ringdoll ilmoitti ensimmäisten 15 Frankensteinin postituksen omistajilleen tapahtuvan tässä kuussa, huhuiii<3 . Toivon että omani olisi kyseisten kappaleiden joukossa! Hiukka elättelen toiveita , sillä maksoin nuken kokonais summana aikoja sitten , ja osallistuin jopa pre-order eventtiin :3 , pitäkää kaikki peukkuja!

Mitäs siis tähän valmistautumiseen kuuluu muuta kuin silmien ostelua , no , omien ylimääräis silmien tutkimista. Silmiä minulta alkaa löytyä jo aika isokin kasa , mutta suurin osa parittomia , kun olen kova käyttämään eripari silmiä. Löysin kuitenkin Ebayn kautta oikein mukavasti simmut uudelle herralle.

Samalla tulee pohdiskeltua peruukkeja , siinä minulla on suurin kysymysmerkki päässäni , sillä viemärihirviölleni olisi tarkoitus saada jonkonsortin likaisen värinen peruukki , enkä ole varma , lähdenkö harmaan vai likaisen blondin puolelle. Suunnitelmakuvassani , olen värittänyt herralle likaisen beiget hiukset , ja sellaisia ehkä on tarkoituskin hankkia.. Mutta toinen kysymys on vielä se , että pidänkö täysin liimaletin , vaikka minulla pitkätukkaisia liimalettejä on jo muutama , vai taivunko vähän kihartuvampaan peruukkiin :/  . Onko edes mahdollista että hylätyssä viemärissä monta sataa vuotta elänyt sokea hirviö omaisi "hyvälaatuista" ja kiharaista peruukkia..? Ei kai.

Edittinä lisäsin suunnitelmakuvan jota en ollutkaan laittanut blogiin ennen... toisin kuin luulin!
Tästä minä siis olen tuossa ylempänä höpissyt.Myös herra Hyperonin saapuminen lähestyy , ja hän taas , on aivan auki :I . Peruukin mallin ja tyylin tiedän mutta vaatteet ja silmät ovat hakusessa , pohdiskellessani hahmoa joka tulee olemaan hyvin maanläheinen ja sävyinen , olisiko siis vihreät silmät paras valinta? Ruskeisiin silmiin minulla on jonkinsortin vihasuhde omissa nukeissani , en tule toimeen niiden kanssa joten ne olen sulkenut pois.
Vai olisiko kyseiselle ukolle hieno saada jonkinsortin erikoisväri silmiin , tarinassa kun puhutaan taas Jumala olennosta.

Hyperonin silmäkriisi sai minut toimiin , ja tutkailin vanhoja simmujani. Huomasin että ei perkele , minähän olen aikonut tilata Xanille uudet punaiset silmät , mutta kokonaan unohtanut COLININ omaavan punaiset VÄÄRÄNKALTAISET silmät jotka eivät todellakaan sovi hahmolle...

Kävi siis nopsakka silmien vaihto.. Colinin silmät olivat MSD pojaksi jumalattoman suuret.. Melkein liiankin suuret yrmyäijälleni , jonka sparklaava katse alkaa pikkuhiljaa tuovan minulle mieleen Edward Cullenin... OHGOD NOOOOOO!! ( no offence seuraajat jotka ovat kovia Twilight faneja jne! )


Souldollin silmät olivatkin hauskasti kaksipuoliset , niistäkin olisi saanut uudelle hirviölleni sokeat silmät jos en olisi ollut nirso , sillä niissä oli kuitenkin jonkunsortin lohkeamia takaosassa ( koska eivät kai ole kuitenkaan suunniteltu käyttöön tässä tapauksessa ) .

Yeess , tässä olikin minun turhat plärinäni tälläkertaa , ei kuvia ! SORRY GUYS!


Minut voitte tosiaan nyt varmuudella bongata Traconista lauantaina , saatanpa päästä vilahtamaan miitissäkin. Mukaan lähtee todennäköisesti ainoastaan Jarwis , sillä isompia nukkeja en pysty Cosplay asuni takia raahaamaan , joudun kantamaan kuitenkin pehmolelua ja väsäämääni ase proppia mukana. Jessy on nyt siis kantajana :D

Jos Team Fortress2 Medic ( Blighted Beak maskin , Amputatorin , Archimedesin ja nuken kera) on tuttu , voit siis hyvin mahdollisesti bongata Ameeban....


// EDIT:  Huomasin että herranjessus en olekkaan laittanut oman uuden Frankensteinini suunnitelmapiirrosta tänne Ressun puolelle , saatte siis vähän lisää käryä mistä hitosta olen pulissut koko postauksen ajan.

~Ameeba

5 kommenttia:

 1. pikkuruinen postaus taisi saada juuri uuden käsitteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisin hieman... tuota .... hurahtaa tuohon lärpättämiseen :DDDD

   Pisteet sille joka laskee kuinka monta kertaa mainitsin samat asiat uudelleen ja uudelleen... paha tapa...

   ~Ameeba

   Poista
 2. Ameeeeeebaaa~ Etkai oo unohtanu mua ku ei olla puhuttu ikuisuutee? :D
  Saanhan tulla häiritsee sua Traconissa jos nään x3 Et varmaa tunnista mua ees :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole unohtanut! Jututtamaan saa tulla jos törmätään! >:D Ehkä josko tälläkertaa tunnistaisin sut! Hiusten väris vaihtuu tiuhaan tahtiin blogin perusteella ;D Saa nähdä muistanko mitäs sävyä se tälläkertaa on!

   ~Ameeba

   Poista
  2. Yaay :D Niin vaihtuu :'D blogissa viimeisimpien kuvien perusteella on sinistä, mutta nyt mun tukka on punamusta x'D Ja jossai mustissa vaatteissa kuljeskelen. Meinasin kyllä laittaa jotai kuvaa blogiin nii ihmiset tunnistaa :'D

   Poista