tiistai 15. lokakuuta 2013

Noku oli tylsää

Jessy täällä tersus! Minä taas parin kämäsen kuvan kanssa ajattelin tulla elämäänne häiritsemään. Mun huoneessa on remontti tulossa lattiaan, joten kaikkki nuket piti täältä siirtää pois myös :I. Voisin viikon aikana koittaa kuvata muitakin, esim Hamlettia joka ei koskaan oikein saa huomiota, vaikka hiuksetkin vaivauduin laittamana tässä hetki sitte. Kyynel. Tänään halusin kummiskin kuvata, ja kyselin vähän ihmisiltä että ketä kuvais. LadyNancy ehdotti Ringiä ja Keiraa, jotka otinkin ekalle reissulle mukaan, ja sitten vähän jälkeen tuli himo ottaa pari pikaista kuvaa myös Moganista. Jee, oon viimeaikoina törsänny rahaa iha sikana nukkeihin. Radicelle on postitettu ja tänään ostin myös Miolle lisää vaatetta. Ugggh..

Katotaan jos saisin tälläviikolla muitakin nukkepostauksia aikaan tosiaan, mutta tosiaan, KUVIIN :I. Pahoittelen niiden toistavuutta, yhyy nyyhhq kärsikää ku ne nyt näytti nii kivoilta.
Sit Moganin kuvat!


Yhyy mä rakastan Mogania niin paljon :ccc <3<3 Derp ihana rakkauspakkaus iskee aina ku sitä kuvaa, silti ignooraan sitä ihan liikaa yhyy sob sob, ja toi uus meikki on namipala.

UNTILL THE NEXT TIMEEEEEEEEEE
~ Jessy

2 kommenttia:

 1. Oonko koskaan sanonu, että Mogan on ainoa Mo josta tykkään? En muuten välitä kyseisestä moldista, mutta Moganin voisin ottaa! :3 ♥ Ja ah Keira, niin ihana! Rakastan sen jotenkin kylmää sinistä olemusta! ;3; ~♥ Ja pikku Ring on niin suloinen! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oww, on niin kiva kuulla tuollaista! ;__; <3 Jos et ole sanonut tai jos oletkin ja en ole vielä kiittänyt, niin kiitos <3, on ihana tietää että mun nuket miellyttää, varsinkin jos ovat ainoa kappale josta tykätään vaikka maailmassa on niiin paljon upeampiakin nähtyjä! D'': Onhan mun pakko myöntää että vaikka esikoismoldi on ja edelleen rakkain moldi ikinä, en hirveästi välitä muiden ihmisten Mosta :3 Usein ovat vähän rumia mieleeni, on toki hyviäkin otoksia, mutta pakko se vaan on myöntää että harvempi miellyttää välttämättä silmää niin paljoa ;I.
   Ja kiitos toki muiddenkin kehumisesta, menin nyt vain varsin sanattomasti moganin kehuista! Poitsu kiittelee ja lähettelee haleja, Keira lentosuukkoja ja Ringi nyt vain purisee <3 jee

   ~ Jessy

   Poista