lauantai 19. lokakuuta 2013

Pimeäääää!

Yrittelin tänään käydä kuvailemassa vähän , mutta taisin lähteä reissuun liian myöhään :C Sillä oli jo hyvin pimeää. Kuvat ovat siksi hitusen huonolaatuisempia tänään! Suosittelen katsomaan kuvat isompina niitä klikkaamalla niin saatatte erottaakkin jotain :3

Yays! Kamerassani on aivan surkea salama , joten jätin kyseisen optionin kokonaan käyttämättä , harmillista kyllä. Olisi pitänyt nakata mukaan taskulamppu spottivaloksi :D

Ashuraa kuitenkin pitkästä aikaa , herra sopii kyllä pimeisiin maisemiin mutta omat harrastelijan taitoni eivät tainneet vielä riittää näihin hämäräkuviin XD MUTTA TÄÄLTÄ SAATTE parhaimmistoa niistä miljoonista kuvista mitä otin :)

// Editto: Btw , saatan huomenissa yrittää uudelleen kuvailla josko saataisiin vähän laadukkaampaa tavaraa! Editoin kuvat tähän samaan ketjuun todennäköisesti jos niin käy :3!
--------------
Näihin viimeisiin kuviin olin suht tyytyväinenkin , niissä on jotain jännää hämyä :3Kiitos katselusta!

~Ameebaporo

4 kommenttia:

 1. (UAH ANNA ANTEEKSI painoin vahingossa booooriiing nappia ;____;'' tai oikeestaa mie en painanu vaa kissa käveli koneen päältä, höh)
  Hienoja kuviahan nämä c: ja pimeys sopii niihin~ hoh
  Tuo kypärä höskä on jännä :o niiku lintu jolla onki isot manboopsit :'''o kauheeta. *hyi sai ruman mielikuvan*
  muute tiejä blogi on iha paras ja yksi miu koneen käydyimmistä sivuista :D (heti fabon, tumblrin ja youtuben jälkeen, hoh)
  (anteeksi epämääräinen kommentti, päricee hieman koska koiranmakkarapötkö)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheheh! Ei se Boring nappi meitä tapa >:D Mutta nyt sinut on tuomittu ..öö..ööö... ÖÖÖÖÖÖ... SINUT ON TUOMITTU ÖÖHÖN KOKO loppuelämäksesi ja elit onnellisena elämäsi loppuun asti :) ...eiku.. eihän se sitten ole rangaistus... NO FUCK IT!

   Kiitosta , kiva että pidit näistä "parhaista" paloista mitkä shootin aikana sain :D

   Joo assun alkuperäinen vanha kypärä kummallisella vanhalla ukolla jne jne , heh , jotain vähän hämärämpää taas :I

   Uih! Meillähän on täällä oikein vakikävijä ja minä arvostan >:O Täytyy muistaa postata siis useammin ;)

   ~Ameeba

   Poista
 2. EN KESTÄ. Ashura on niin ihanan ylvään näköinen.

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia, pimeys sopii näihin itseasiassa hyvin~ Tuo kypärä-homma-juttu-juttulainen on hauska (hihi, mutta onko siinä olevalla siivekkäällä gargoililla manboobsit ja kaljamaha? X''D Anteeksi, anteeksi, aivoni näkevät aina kaikessa manboobseja, lol :''D)

  Pst, Koe 626, käsittääkseni saat sen kissasi klikkaaman boringin pois kun klikkaat sitä uudestaan. ;-)

  VastaaPoista