perjantai 29. marraskuuta 2013

Sokeria kaikille


Jessy täällä terrrrvvve! Sain jopa raahauduttua kuvaamaan iänikuisen wowitusputkeni välistä. Perhanan pelit kun addiktoi >_<!!
Mutta nyt oli niin hyvä syy lähteä ettei voinut vastustaakkaan<3. Jonkin aikaa sitten jo tilasin hartseissa Ayumilta vaatetta Juliettelle, ja nyt sain postin venkuroinnin jälkeen tuon luokseni joten purrr. Ja olihan joku toivonutkin kuvia Juliettesta jossain välissä, joten miksipäs ei?
Koska paketti sisälsi myös tavaraa Nadjalle, pari Nadjakuvaakin >3<. Juliettella on jo kesällä saamani hame, myös Ayumin tekemä, mutten ole saanut aikaiseksi kuvata sitäkään aiemmin.

Ayumille, jos luet tämän, niin nappaa kuvista mieluiset käsityöketjuusi o/. Muille, kopiointi on pahasta ja ei saa, soo soo >:FFF. 
MUTTA NIIHIN KUVIIIINNNNNN!

 Ainiin joo, edellisessä postauksessa mainitsemani Miku LOL on myyty, odottaa vaan että pääsen lähettämään. Lol sormi tuolla nurkassa Ô___Ô. Huomasin vasta nyt blogiin lisättyäni, asd. Tässä näitä paitakuvia. Tytön koko asu (Taisiis, paita ja hame) on Ayumin käsialaa. Purr, söpöjä <3 u__u.


 Detailjeee kuvia. <3 
 Hnngh >:F. Söpö <3

SITTEN pari Nadja otosta. Tämä tyttö ei ollut tänään kovinkaan kuvauksellinen :(.

 Nadja sai silmälappunsa Ayumilta <3 . Tuo on siis ihan megapieni, pikkurillin pään kokonen >.<. Nadjalla oli ihan alkuperäisessäkin suunnitelmassa silmälappu. Ja blondit hiukset.. Vihreät silmät toivottavasti saan joskus vielä!


 Purh, Nadjan kädet ja blushi on niin kaunista etten voi kun itkeä ;_;.

Yksi lämpimämmäksi muokattu kuva, jee. Nadja sopii paremmin lämpimiin sävyihin.

ENSIKERTAAAN!

~ Jessyis

6 kommenttia:

 1. Omf juliette <3 pikkuraksukultasöpöliini ;u;
  hitsi ku meille rakkaat opettajat päättivät tunkea 1000 ja yksi koetta samalle viikolle ei kerkee ees pelaamaan Assasin's creediä 8( addiktit~
  (hihi julkaisit kuvia faboon innolla huomatessani ne odotin että postaakohan tämä ihminen cx)
  naww tyttöjen asut ovat todella suloisia <3 ttuo hame on aivan upea :'o ja paita wau mite jotkut osaa~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiva että Juliette miellyttää <3. En jotenkin ole aikoihin kuvannut, mutta kyllä nyt taas muistin että kuinka kuvauksellinen neiti on u_u <3.
   Voi ressua :CCC.
   Hehe, nää tuli tänne blogiin ennen kun facebookkiin! :D
   Joo, nuo vaatteet on aivan upeita. Molempien tytyjen vaatteet on hartsilapsilaisien käsintekemiä, ihan mahtavaa työtä molemmissa! >.<

   ~ Jessy

   Poista
 2. Joskus tuntuu, että tämä sun Dall Joujou on niin paljon suloisempi, kun omani! D8 Voi tietysti olla myös se, että omani ei ole ihan valmis vielä! :'D Mutta nam Juliette! ♥ Ja tietysti nam Nadja suloisen silmälappunsa kanssa! ♥ Namnam sokeria!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Epävalmiiden nukkejen kirous >.<! Namnam vaan kaikelle, nyt ei tarvi viikkoon syödä sokeria kun on nämä kuvat ladattu! :D

   ~ Jessy

   Poista