tiistai 3. joulukuuta 2013

Random kuvaläjä!

Ameeba täällä taas , randomien kuviensa kanssa . Kävin tylsyyttäni ottamassa kuvia muutamasta nukesta ja täytyy sanoa etten ole kuviin ollenkaan tyytyväinen , mutta julkaisen silti parhaimmistoa tänne :3 .

Mukana oli Zombi , Fränkenstein kakkonen ja kappas kappas CHARLES! Koska hänestä pyydettiin lisää.

Kiroan vain tuon frankken peruukin vielä kerran alimpaan helvettiin koska raivostuttava sotkukasahan se on.. Täytyy siis mennä ja hankkia TAAAAAAS uusi >___< nytpä tiedän hankkia oikeasti kunnon firmalta enkä mitään kokeilu roskaa. Tuo peruukki menisi ehkä vähän suurempipäiselle nukelle jolle olisi tarkoitus saada oikein pöyhkeät kiharat , mutta minä suorastaan inhoan omissa kuvissani sitä että hiukset sojottavat sinne tänne, siksi tuo peruukki saa joko jumalattomasti saksista ,tai vaihtuu :D Ja todennäköisesti se lähtee vaihtoon.. jep..

MUTTA kuviin tuon ihme vikivikin jälkeen! Toivottavasti pidätte vaikka minä itse tälläkertaa en ollutkaan niin tyytyväinen kuin olisin voinut ehkä olla.

*kiroaa vieläkin tuota peruukkia jota ei saa tekemälläkään kuriin (ette uskokkaan kuinka paljon aikaa kulutin pelkästään KOKOAJAN kuvien välissä siistimään sen asentoa , ja silti se näyttää tältä...AIKGEROEKHTOT )*


Kiitus katselusta :3
Toivotaan että vielä ennen joulua ehditään heittämään postaus , minulle tuleekin tekemistä jouluksi hyvin paljon uuden koiranpennun kanssa , joten voi jäädä kuvaamiset vähemmälle.

~Ameeba

8 kommenttia:

 1. Koska kukaan muu ei oo päivän aikana kommentoinu, mie korkkaan ja sanon että perhana Frankke sie oot sulonen.. Ei tuo peruukki pahalta näytä, ajatellen että Frankke ei sitä varmaan ite muutenkaan oo 24/7 harjaamassa ja asettelemassa XDD. Mutta joo sut tuntien, tietää että kuinka paljon se raivostuttaa sua >:|.
  Onnee vaa koiran pennu kanssa, Jessy yrittää päivitellä ku Ameeba on ihan karvakasan lumoissa ;D.

  ~ Jessy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä se aina osaat yrittää takoa järkeä tämän peruukkiperfektionistin päähän.. Se on kyllä totta ettei Frankkella kuuluisi mitkään siistit kutrit olla hahmon perusteella... MUTTAKUNNNNNNNNNNNNNNNNN >:C

   Sää saatkin sit päivitellä 24/7 , tai minä osoitan sinua syyttävällä kepillä!
   ~Ameeba

   Poista
  2. Täytyyhän jonkun sitä olla yrittämässä :|. Terveisin ihminen jonka nuket kokee Ameeban peruukkiperfektionistisuuden myös XD.

   No .. Perkele D:.

   ~ Jessssssssssy

   Poista
  3. No hupsis :D

   Ps. keppi on sitten pureskeltu ja koirankuolassa .

   ~Ameeba

   Poista
 2. Vet du vad? Olen iloinen, että kuuntelit toiveitani nähdä Charlesia lisää. On aina hauskaa katsella enemmän kuvia hänestä, hitsit kun itselläni olisi samanmoinen virnusuu! :-) Aluksi katsoin pienestä kuvakkeesta, että lentääkö jätkä rintakehä paljaana, mutta lähempi katsaus paljasti toisin --- valkea paita valkeaihoisella nukella käntyn kokoisessa kuvakkeessa voi huijata silmiä; etenkin kun kyse on kenkku Charlesista, haha!

  Taas kerran voin nyökytellä nukkeprobleemiesi suhteen; peruukit, ne ne vasta hankalia hankittavia ovatkin. Hirveää säätöä saada kunnon karvareuhka kupolin katteeksi; pidemmän päälle siinä säästäisi aikaa ja rahaa jos suoraan vain teetättäisi halutunlaisen tukan jollakulla taitajalla kuin saalistaisi hakuammunnalla hiuspehkoa netin ihmeellisestä maailmasta. Minä juuri parhaillaan jahtaan sopivaa peruukkia uudelle hartsinukelleni joka ei ole vielä päässyt esittäytymään blogissani juurikin siksi, että tuunaukset ovat vielä kesken.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun Charlesista puhutaan otan enemmän kuin mieluusti kuvia :D JA yleensä jos jotakuta toivotaan ja nukke on yhtenä kappaleena niin miksipä ei! Toivon että pääsisin vielä lähiaikoina jonnekkin vähän pidemmälle ja paremmille kuvauspaikoille kuin oma kotitalon pihapiiri.

   Haluaisin herralle jonkun oikein pehmoisen talvitakin , mutta mistäs sellaisen tähän hätään repäisen :DD! DAMN.

   Ja tuulisella säällä peruukkiongelmat vielä tuplaantuvat :D Jopa yleensä niin kiltisti pysyvä mohair/karvaperuukki heittää häränpyllyä! Mutta Frankensteinin vaalea peruukki on vielä jotenkin virheellisesti duunattu joten sen kanssa on tuplasti säädettävää ennen tuulenpuuskiakin! :I Täytyy katsella josko saisin paremman peruukin kalastettua mahdollisimman pian , niin tuotakin jätkää saisi kuvailtua enemmän , nukke itse on mahdottoman ihana , mutta peruukki saa minulla vain niskakarvat pystyyn kun puhutaan että herraa pitäs mennä kuvaamaan! :I

   ~Ameeba

   Poista
 3. Zombi poju on vieny mun sydämen kokonaan!! ;3; Se on niin suloinen otus! ♥

  VastaaPoista