maanantai 10. helmikuuta 2014

Hattaroita ja random selostusta

Mitää, Jessylle tuli hirrrrvvveä himo randomisti kuvata Juliettea, joten niinhän minä tein! u_u  Ameeba halusi kuvata myös, joten tuon kuvia odottaessani leikin omilla kuvillani rankemmallakin kädellä. PLUS, tein pienen "Näin minä sen tein" selostuksen kuvanmuokkauksesta, perus väreillä sinne tänne leikkimistä. Muistakaas toki, että minä olen ihminen joka pitää muokatummistakin kuvista, jotkut taas enemmän neutraaleista. Mutta koska minä pidän myös muokatusta jäljestä, muokkaan rankalla kädellä jos muokkaan, mikä tarkoittaa että jos et pidä muokatuista kuvista, älä muokkaa niitä silloin paljoa :D.
Plus en tee tutoriaalia että "tämä on ainoa oikea muokkaustapa ja muut ovat potaskaa", vaan "näin minä leikin värien kanssa  kun haluan ylimuokata kuvani koska en osaa lopettaa ajoissa"-tyylinen selostus (Postauksen lopussa siis). Siitä lisää silloinn...

Mutta Juliettea, jee! Outoa kuvata pullip-perheen nukkeja pitkästä aikaa, muta kivaa oli. Saiskohan Juliette kohta kavereitakin, ken tietää mitä Jessyllä on vähän väliä suunnitelmissa ;D. Tai se SD nainen.. Voi hitto, oon halunnut viimeaikoina SD naista niin paljon, ettei edes totta :I. LoongSoulDollin RuoXue olisi ekana haaveena, sitten SaDolin Dal-Ha olisi kans kiva. Halusin Dal Ha'n hankkia, mutta poro tiukasti pitää mun suunnitelmat RuoXuessa :'D.
Harmittaa kun WithDollin eventti dark ranger Juwelille ja Priscillalle loppuu JUST päivä ennen mun palkkapäivää >:I En sitte saa ostettua kumpaakaan, muuten olisin kyllä. Nyyhk..Ja pahoittelen tätä "kirjoitetaan joka päivä" rundia, syyttäkää sormellanne Jessyä jos se häiritsee! Olen vain niin iloinen ja kuvausfiilis on korkealla tällähetkellä, mutta sanokaa toki jos kuvia tulee liian usein :D--------------

Jees ja tähän väliin tosian Ameeban rantit ja pikakuvat , hirveä hinku kun oli niin nappasin kanssa pari pitsistä kuvaa. Huonon sisävalaistukseni takia sain kanssa muokata kuvia vähän rankemmalla kädellä :3 Dont mind us!"KUKKUU"


Sitten vielä ennen kun päästän jessyn taas hurluttamaan muokkauselityksiään minulla on hieman avauduttavaa nukesta jonka kaikki tuntevat erittäin hyvin :C

Mona on koko elämänsä täällä talossa ollut hieman hyljeksitty nukke ja pikkutyttöä tulee niin havoin kuvattua, että minua ihan säälittää. Olen todennut että joka kerta kun otan pikkuisen ulos vitriinistä ja pyrin kuvaamaan tätä , saan joko hermoromahduksen tai en ole tyytyväinen mihinkään.

Olen pitkään miettinyt Monasta luopumista , mutta rakkaasta hahmosta luopuminen tekisi niin kipeää että en vain yksinkertaisesti ole VOINUT päästää nukesta irti :I , näin ressukka on siis saanut olla negatiivisten ajatusten ja hylkimisen kohteena ;A; . Omatunto ihan kolkuttaa , mutta nukke ei vain tunnu sopivan käsiini , enkä tiedä syytä.

Tänään sisäkuvailun jälkeen ja kuvien katselun jälkeen huomasin itse jo ajattelevani että "Oot sä sitten surkein nukke minkä omistan" ja heräsin , tämähän ei vetele , miksi kidutan itseani ja pidän nukkea nurkissani roikkumassa? Se ettei nukessa ole ulkonäöllisesti mitään vikaa , hahmossa ei ole vikaa , mutta joku kumma asia tässä tytössä vain vaivaa joka myös saa minut hermostumaan , on parempi siis varmaan luopua pikkuisesta. :/ ( Varsinkin kun itsellä on niin hirveästi rahantarvetta itselleni "tärkeämmille" nukeille. )

Siinäpä seuraava ongelma, hahmosta luopuminen. Aina jos tilanteeseeni iskee se että minun on MYYTÄVÄ joku nukeistani , se tekee minut suorastaan surulliseksi :D KOSKA EN HALUA LUOPUA HAHMOSTA jonka nukelle kehitin. Tämä on syy miksi Monaa ei ole jo aikoja sitten myyty. Mona on luotu lohikäärmekroppaiseksi hippulaksi , joten moldinvaihtokin olisi hyvin vaikea prosessi.
Mietin pitkään josko vaikka pään vaihto taikka jonkunmoinen muutos olisi korjannut asian , mutta tällähetkellä luulen että jos aikeisiini tulisi korjata tätä nukkea , se jäisi tekemättä . Sillä monet muut rakkaammat nuket tulevat aina ensimmäisellä sijalla tämän kaverin ohi :C

Olen siis päättänyt luultavasti luopua pienestä lohikäärmeestäni vihdoin ja viimein mutta.....

NUKKE jää TAAS silti saman blogin piireihin , sillä Jessykkä suorastaan KIELSI minua myymästä pikkuista muualle , ja tästä olen oikeastaan enemmänkin kuin tyytyväinen. Sillä Jessylle muuttaessaan Mona saisi pysyä monana , enkä menettäisi hahmoa josta on niin vaikea luopua </3

Mona siis todennäköisesti muuttaa viikonloppuna uuteen kotiin , kavereidensa luokse pois isojen ärrimurrimiesten jaloista.


ON se hassua kuinka voinkin saada yhdestä tälläisestä asiasta niin huonon omantunnon itselleni , kun katselen osaa ihmisistä jotka eivät pitele nukkea käsissään kuin kuukauden tai parin.. Lienkö liiankin kiintynyt näihin ajanmyötä :D ? Luopuminen on vaikeaa </3
Että sellaista tälläkertaa , vähän valivali vikiviki yhyy yhyy postaus mutta ei perkele Mona :I
Kiitoksia taas ja katsotaan miten viikonlopun jälkeen käy >:o


~ Ameeba

----------------


Ja sitten se selostuksenomainen juttuni:

 Dodi, tästä lähdetään! Pienennetty kuva ja reunukset heitetty päälle, eli perus setit.

 Etitääs tuolta värit paikasta tämmönen kiva nappi, joka väritasapainona tunnetaan. Upee nappi se. Korjaa myös liian keltaiset kuvat jne jos niitä tulee :D

 Dodi! Tämmöne aukes, nyt päästää leikkimään (notettakaa upea taustakuvani vilkkumassa mukana myös, herra iso lohikäärme herra Deathwing halus kuviin, en päästäny )

 Sit leikitään! Söpöltä näyttää, kokeillaan mikä näyttää parhaalta ja missä välissä tulee "Liikaa". Lol, koskaan ei voi olla liikaa, jos Jessystä on kyse. Eli Keskisävyjä muutellaan perusnappeina, rullaillaan noita nappuloita edes ja takas, riippuu haluaako lisää esim keltasta vai lissää sinistä. Me haluttiin keltasta ja pinkkua!

 DODI, sit leikitää lisää! Vaihdetaan kirkkaat kohdat ja heitetään koko paska överiks. Eli tosi kirkkaaks heitetään pinku ja keltanen, jee.  Hui kamala ku on kirkas kuva nyt, mut nojoo! Näillä mennään, mutta eihän me tähän sitä jätetä, jep?

 Toinen nappi etitääs, Sävy ja Värikylläisyys. Siellä on kaikkee kivaa pientä sisällä, katotaas mitä nappeja löydetään.

 KAIKKI SATEEENKAAREN VÄRIT löytyy sieltä! Päällekkäisyyttä, sävyä, valoisuutta ja värikylläisyyttä. näillä napeilla syntyy esim mustavalkoset kuvat jännästi ku leikitään värikylläisyydellä. Muihin nappeihin en nyt koske, koska en jaksa niitä ei tarvita tälläkertaa!

 Dodi, eli heitetään värikylläisyyttä pienemmälle, ja saadaan tämmönen vähän vanhahtavan vaaleanpunertava söpö kuva! Jee, loppusuora, enää tallennukset!

Tallennus PNG-muotoon. ei JPG, ei mitään muitakaan, vaan PNG on parhaaksi ainakin täällä todettu. Ei tuu sellasta rakeisuutta ja sävyt pysyy samana. (JPG ja PBM muuttaa kuvan värejä ja tulee rakeisuutta ym.). Eli jes, kuva valmis ja eikun bloggeriin! Mä lataan kuvat bloggeriin suoraan, en käytä niitä esim. photobucketin kautta. Ei tule välille mitään rakeisuutta tuovaa, vaan kuvat pysyy smootheina :3 . Bloggerissa sitten ei mitään kikkailuja enää tehdä, tälläkertaa heitin kuvat suurempaan kokoon kun sitä aiemmin oli pyydetty.
Ja tosiaan ohjelma on Gimp 2.6. Vaikka Photoshop Elementsin omistankin, Gimp on tuttu ja turvallinen, vaikka ilmaisohjelma onkin. Sillä saa hyvin kaikki perusjutut, ja vaikka mitä muuta jos jaksaa tutustua. Minä kun laiskapaska olen, en jaksa tehdä mitään ihmeellistä säätöä @_@. Ugh. Joo, tää oli ehkä vähän turha, mutta ehkä joku sai jotain irti tai muuten vain kiinnostunut miten perus värikikkailut tehdään, näin normaalisti.
Muistakaa että minä olen HYVIN ylitsemuokkaava, olkaa te parempia ja lopettakaa ajoissa. Itse vedän överiksi ja nautin tuloksista siltikin, joten älkää te tehkö samoin :D Ellette toki tykkää samantyylisestä, miksipäs ei?

Mutta joo, ensikertaan! ;3 Muimui <3

~ Jessy

4 kommenttia:

 1. Voi Jessykkä, et tiiäkkää kuinka paljon toi autto! D'8 En osaa muokata kuvia millään ja sävyt on aina vähän siellä sun täällä joten iso kiitos tästä! :3 ♥
  Ja vielä loppuun VIIIIIIIIIIIIIIIIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA~~~~♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MITÄ, ONKO MUSTA OIKEASTI APUA?! :D IHana kuulla, itse kikkailen paljon kuvanmuokkauksen kanssa ja osaan vähän vaikeampiakin kikkoja, itsekehuna näin :D. Mutta hyvä jos nämä perus vinkit jotenki auttoi, jollain maailman tavalla u_u !

   + VIIIIIIIIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

   ~~ Jessy

   Poista
 2. oi upeita kuvasia! mie tykkään sellasista väri-yimuokatuosta kuvista :D eikä se omaan silmään yhtään pistä.
  Juliette on niiiiin ihana sokeriprinsessa <3 ♥ ja viimakauneus •o•

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! :D Joku muukin tykkää sellasista, hehe ^^
   Kiitos kovasti molempien puolesta! :)

   ~ Jessy

   Poista