sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Kummallista seuraa

Hellureihallurei! Ameeba tässä tulee tuomaan teille pari kuvaa eilisen kuvareissun johdosta. Tehtiin pieni kävelyreissu ja kuvattiin Jessyn kanssa nukkeja vähän matkalla :3 Kuvia tuli HURJA määrä joten en pölise yhtään sen enempiä.

Mukana oli Jessyn hattaraiset ja meikältä jotain epäsopivampaa :IRakastin räplätä tuota ihanaa pullaponikroppaaa<3 haluan oman :CCCCMr.Wolf pää päästään tullaamaan huomenissa niin saadaan taas availupostaus piakkoin :o 
<3

6 kommenttia:

 1. voi että <3 ensin tuollainen yrmyri, ja sitten tuliki hattara pehkoja! ♥
  Pöllö huppari on järjettömän söpö! ja poni (kentauri) on niiiin suloinen ;-;
  yrmyri on HMM komian verinen c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zombi on vähän herpderp , näyttää kyllä kovin kärttyiseltä näissäkuvissa :o Yleensä enemmänkin sellainen ilme ettei pääkopassa liikkuisi mitään!

   ~Ameeba

   Poista
 2. Zombi mies on rakkaus! ;3; ~♥
  Pikkuset hattarat vois muuttaa tänne asumaan eikös? :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zombimiesshhhh~ :D ( Kuulostaa joltain kummalliselta supersankarilta! )

   ~Ameeba

   Poista
 3. Oisitte pistän zombin hattarapöpöliinin taakse jonnekin örveltämään ja derppaamaan. >8'''D Pikkutytyjä säikäyttelemään. (ANTEEKSI)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Zombi on vain liian ISO näiden pikkuruisten reppanien kanssa , Jätkä on pikkuponiinkin verrattuna hirveä jättiläinen ja hyvä kun tuolla riittää pituutta miehen lantiolle. (Miosta puhumattakaan joka on ehkä polvenkorkuinen.)
   Kuvaaminen niiden kanssa olisi ollut mielenkiintoista mutta vaikeaa XD Olisi pitänyt ottaa esimerkkikuvia , piru kun ei tullut matkalla mieleen!!

   ~Ameeba

   Poista