sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Juhannuskuvailua

Heippatirallaa! Ameeba se täällä mökiltä palailtuaan , juhannus meni oikeastaan aikalailla laiskotellessa , ehkä pikkasen jotain hyödyllistäkin tuli tehtyä .

Kuvia sain ihan mukavan määrän , valitettavasti tosin laatu ei ole kaikissa mitään parasta :C Sitä pahoittelen siis! Värit ja valoitukset osassa kuvissa heittävät häränpyllyä käytettyäni vääriä asetuksia ja huomasin sen vasta liian myöhäään.

MUTTA kuviin koska minulla ei yksinkertaisesti ole YHTÄÄN mitään sanottavaa tähän sen enempää.


Varoituksena vaan että kuvia on ihan hiiiitosti , koska en osannut valita osasta "parhaita" niin valitsin monta samanlaista mukaan !

-------


~~~~~

Siinäpä kaikki tälläkertaa :3 hirveä määrä kuvia , olisin ottanut enemmänkin nukkeja mukaan jos olisi mahtunut :D

~Ameeeba

4 kommenttia:

 1. Vau, mäki haluun tuollaisia taustoja nukeilleni, naavapuita ja tyyntä järvenpintaa, oih <3 ;_; Ihania kuvia kaikki!

  VastaaPoista
 2. Upeita kuvia!! Harmi kun ite olin koko juhannuksen töissä ja muutenkin sää nyt oli mitä oli ni en päässy kuvailemaan mitään. (;__;) Järvikuvat on kyllä aina ihania ~ !! <3

  VastaaPoista
 3. "OMR Raveeeeen jee vihdoin ~~ ♥" -> Mun reaktioni kun huomasin, että oot kuvannut Raveniakin.. :D Aivan ihania kuvia, kuvaustaustat olivat jotain jumalaista ;__; Ravenkuvat ja nuo viimeiset järvikuvat olivat lemppareitani.

  VastaaPoista
 4. ai että sulla on komeita nämä herraset! etenkin tuo ensimmäinen, purrr mikä mies..!♥ ja tuo steampunk poitsu; vau! ihan sairaan hienoja kuvia taas jälleen! ^u^

  VastaaPoista