lauantai 14. kesäkuuta 2014

Mökkeilyä herpderp

Jee, jonkinverran kuvia kun vietin päiväni ensimmäistä kertaa mökillä tänäkesänä. Woopidoo, toinen Azone oli mukana, sekä Miki ja Tami. Tamista ei tullut kuvia, :c nyyhk. Ja ostin tuossa pure neemo kropan Juliettelle, jos innostuisin tyttösestä enemmän kun olis kivempi kroppa. Hyi tuo obitsuhybridi. Hyi yök, en tykkää käytännössä ollenkaan. Pure neemo kropat paljon ihanampia, nam.

Ensin mikin kuvat ~

Sitten Songiin + selityksiin.


"Hei vain ~ Olen Song Riaki.  Olen maailmasta jossa ihmiset uskovast Shamanismiin, Voodooseen ja Noituuteen.."


"Itse olen kuitenkin erikoistunut shamanismiin, etenkin elementaaleihin ja niiden hallintaan."


"Kierrän opettajani Sateen kanssa maailmaa, sillä edellinen kylämme oli vallattu voodoo-noitien ansiosta."


 "Sade on noita, hyvä sellainen. Noitia on hyviä ja pahoja. Shamaaneista harvempi on paha. Melkein kaikki voodoo-noidat ovat pahoja. Voodoo-noidat ovat oikea ongelma, sillä he hitaasti valtaavat lisää ja lisää kyliä. Etenkin shamaanikyliä. Voodoo-noidat eivät pidä shamaaneista, joten jouduimme opettajani kanssa pakenemaan ja kiertämään maailmaa."


 "Maassamme vähemmän on enää puhdasverisiä ihmisiä. Suurin osa meistä on jo sekoittunut muun rodun vereen."

 "Maan kiertäminen ei ole aina helpointa, sillä eteemme  tulee paljon vaaroja, kuten pahantahtoisia noitia ja jopa korruptoituneita shamaaneita."

 "Me shamaanit olemme luonnonläheisiä, ja koulutuksemme kestää kuusivuotiaasta kahteenkymmeneen vuoteen asti. Voimme erikoistua elementalisteiksi, ennustajiksi... Mahdollisuuksia on paljon."

 "Opettajani on parantava noita, hyväntahtoinen siis. Hän on jo vanha, mutta näyttää hyvin nuorelta. Me haltiat elämme pitkään."

 "Maailmamme on hitusen vanhanaikaisempi kuin "Oikea" maailma. Emme omista kännyköitä tai autoja. Kuljemme ympäriinsä jalan tai hevoskärryillä. Kirjekyyhkyt tai korpit toimittavat asiamme muille."

 "Jonain päivänä toivon että voimme rauhoittaa tämän pienen sodan voodoo-noitien kesken.  Monet voodoo-noidat tappavat meitä shamaaneja huvikseen. Etenkin meitä elementalisteja."

 "Voodoo-noidat ovat vaarallisia, koska voivat tehdä pahaa meille jopa olematta kontaktissa millään tavalla kanssamme. "

 "Kukaan ei voi tunnistaa voodoo-noitaa kylällä. Tai normaaleita noitia. Shamaanit erottuvat usein pukeutumisellaan luonnonläheisemmin."

 "Maailmassamme on tottakai myös tavallisia ihmisiä, jotka eivät erikoistu mihinkään erityiseen. Eli tavallista kansaa. Olen myös tietoinen muutamista druideista ja tavallisista papeista, jotka käyttävät voimiaan eri tavoin."

 "Maailmamme rotukanta ei ole kovin kirjava. Ainakaan monista erikoisroduista ei tiedetä, koska monet osaavat peittää erikoisuutensa hyvin."

 "Tässä pieni tietopaketti maailmasta jossa elän, kysymykset ovat tervetulleita  ~ "

"Hauskaa kesänjatkoa jokaiselle ^^"

ENSIKERTAAAAAAAAAAAAN, toivottavasti nautitte tästä!
~ Jessy

2 kommenttia:

  1. Ooi että, Song on ihana ;__; <3 Ei toki yhtään lisää Azone-kuumettani ; - ;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahihihihi, ole hyvä <3 ;) Mikäli facebookissa olet niin liity ihmeessä ryhmäämme Azone Finland, mikäli et ole siellä jo <3

      Poista