torstai 19. maaliskuuta 2015

Noitia ja värikkäitä pikkutyttöjä

Heissanssaa.. Jessy täällä ihan vaan pienen postauksen merkeissä.
Tassuttelin tänään vähän kaupungilla ja totesin kotona jo etten ole Samiaa kuvannut lähellekkään tarpeeksi, joten tytöstä tuli matkalla itseä helpottamaan otettua parit kuvat. Ei mitään laadun riemuvoittoja, mutta helpottipa omaa oloa jonkinverran :3.

Kokeilin vähän erilaista muokkaustapaa.. Tai korostaa erijuttuja, en tiedä huomaako eroa kukaan muu kuin minä, mutta jos huomaa niin sanokaa ihmeessä näyttääkö kuvat nyt paremmalta.
Also.. Mietin että pitäisiköhän Samialta vaihtaa silmät vaaleampiin, noista tulee hirveen julma ilme? :ISitte parinpäivän takaiset Alexiakuvat, hooray.

Alexia on ihana, vaikka niin jäätävän kokonen ;-;.. Ehkä mä totun siihen viel joku päivä! Vähän erilainen noita kun ne kliseet koukkunenät, mut hehee, ihana <3 ;-;

ensikertaan lolz
jessy 


5 kommenttia:

 1. Ihanaa nähdä Samiasta lisää kuvia, näitä pikkuisia skorpparitytyjä ei tule nähtyä tarpeeksi! ♥ Näyttää tyttö niin somalta kesäisessä mekossaan! Miusta nuo silmät näyttää kyllä näteiltä, mutta ainahan voi kokeilla josko jokin muu tuntuisi sopivammalta :3 Ehkä se ei ole niinkään tuo väri, vaan silmän "kuvio" mikä tuo sellaista julmempaa ilmettä?

  Ja Alexia nyt on vaan kertakaikkiaan ihana tuossa mori-tyylissään, niin pehmoisan näköinen x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla! Ajattelin kuitenkin koittaa saada tytylle jostain vaaleammat silmät ainakin testiin :3 Mutta voi olla että pidän nämäkin jos ei mikään muu tunnu oikealta, haha! Mutta kiitos! :D Tuo mekko on kyl aivan ihana, olen onnelinen että sen omistan ;-; (Kiitosameebz)

   Alexia on ihana pallero! Äkkiä jostain rahaa niin tyttö sais lisää koristeita, on vähän liian 'blanko' nyt , hhaa :U

   ~ Jessy

   Poista
 2. Ootko ikinä kattonu American Horror Story nimistä TV ohjelmaa? Alexiasta tulee miulle mieleen ihan AHS:n Misty Day! <3 Todella ihana nukke, oon kade! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole! :D Oon niin nöhvö etten uskaltais, ja jos kattoisin en varmaa nukkuis vuoteen! :'D .. Mut kiitos!

   ~ Jessy

   Poista