lauantai 29. elokuuta 2015

Toybox shaman

Random otsikko on random. Mutta kuvaillessa tuo vain pyöri päässä, en tiedä miksi joten sillä mennään. Kävin kuvaamassa tätä uutta tyttöä, Kotamiaa mökillä käydessäni.
Nyt pitäisi alkaa taas olla enemmän aikaa tehdä nukkejuttuja, joten toivotaan että taas nousisi munkin aktiivisuus, jee xD .
Traconissa ollaan Ameebun kanssa ensviikolla, joten sen jälkeen (toivottavasti) viimeistään postausta ellei jopa aiemmin.. Itse ainakin otan muutaman nuken korissa mukaan, Ameeba ei vielä ole vissiin ihan varma ^^''. Multa tulee ainakin Samia, ja ehkä Luna mukaan. Mutta katsotaan! Niihin kuviin nyt.
Laitan vielä Lunan meikistä kuvan.. ^^


Ensikertaan!

~ Jessy 


4 kommenttia:

 1. Ihana <3 Tuo mekko on niin söpö karvareunuksineen awww ;3; Sopii kyllä tää maanläheinen mutta pikkasen pastellinen värimaailma, tulee just sellanen shamaanimainen fiilis :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :D Mekko ja tuo keeppi-asia on JiaJia Dollsilta ostettu, ihania tosiaan u_u Tuo karvareunus on niin pehmeä<3 xD . Kiitoksia!

   ~ Jessy

   Poista
 2. Todella nätit meikit Lunalla, rakastan noita värejä. Rakastan myös tuollaisia erikoisempia nukkeja :3

  Oih, kaunis mekko neidilläsi, jotenkin tulee ympäristöstä ja mekosta mieleen mäntykukka ;3; ♥ (Nyt en kyllä tiiä mistä tää tuli xD)

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^''. Itsekkin pidän vihreä-violetti värikombosta, etenkin kun violetti on lempivärini :'D .
   Hahah, mäntykukka. Mielenkiintoista! x3

   ~ Jessy

   Poista