maanantai 31. elokuuta 2015

Turvallisesti kotona!

Heippahei! VIHDOIN Vezeto ja Nanuri pääni saapuivat takaisin kotiin. UPEIDEN meikkien kera , etenkin Vezeton karvanassuun olen rakastunut ja ihan säälittää ettei ukolle ole kroppaa! Tässä siis pari kuvaa saapuneista päistä! :)

Lähetin taasen uutta päätä meikkiin , pian projektini saada kaikille plankoille nassuille meikitkin on done! Enää tarvitsen kolmelle päälle meikit :C!
Vezeton nassu sopii herran hahmoon kuin nakutettu.. hieman kärttyinen mutta kuitenkin kärsivällisen oloinen <3 Mikäpä siinä kun joudut katsomaan jumalattoman kokoista sisaruskatrasta ja hoitamaan summonin hommia samaan aikaan!


Elikkä kyseessähän on Faólanin sisaruskatraasta vanhin ja varmaan viisainkin susiherra Vezrael. Veljespoppoosta puuttuukin enää siis Raoulin naama ja sit on sudet valmiina. ( miinus toki 3 pikkusisarusta joita ei nukkeina vielä ole :) )


Sitten vähän erikoisempi meikki , pyysin Nagalle skullmakeuppia alaleukaan ja toteutus on todella hauska! Varsinkin kun kyseessä oli NS pää.

Naga siis valmistui vihdoin ja viimein , mutta noh , totesin että kaikki menee uusiksi (meikkiä lukuunottamatta tottakai) sillä peruukit silmät ja asustukset mitkä olin herralle ajatellut eivät oikeastaan sopineetkaan enään tämän meikin kera! :) Uusia silmiä ja peruukkia siis etsitään parhaillaan.. Vaatteita onneksi herralla ei edes alunperinkään ollut valmiina!

 

 Putsasin myös Nagan kropan koska koin että omatekemäni hirveä maalailu ei ollut sopivaa tälle upealle meikille :) 
Tässä vielä pari kuvaa vanhoilla silmillä ja peruukilla.. Tekevät ukosta ehkä liiankin "tyttömäisen" ja siksi muutan suunnitelmiani , pyrin pitämään värimaailmaa mutta muutoksia tulee muuten. 
Harkinnassa ovat siis lyhyemmät hiukset ja tottakai eri mallisina.. ja silmiksi etsin jotain muuta . Palaan alkuperäiseen ajatukseeni eli mustataustaisiin silmiin mitkä näkyvät piirroksessa hahmotiedoissa!Jees siinäpä se! On ihana saada ukot kotiin pitkästä aikaa , ja nyt suuri hinkuni saada Vezraelille kroppa vain kasvaa! Arrgghhh! Ei vaan ole varoja ostaa niinkään kalliita kroppia kuin mitä tuo pää tarvitsisi.. Täytyy yrittää olla tarjoushaukka ja etsiä massiivisempaa kroppaa kohtuu hintaan foorumeilta ;A;!

~Ameeba

9 kommenttia:

 1. Wow onpa upeat meikit molemmilla! Innolla oottelen että pääsee näkemään nämä valmiina *3*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkään en malta odottaa näiden valmistumista , faceuppaaja teki todella hyvää työtä! Odotus oli sen arvoista :) Nytkun vain saisi suunnitelmat kuntoon ja varusteet hankittua , sääli tosiaan ettei Nagan varusteet enää oikein sopineetkaan imagoon jonka olin suunnitellut mutta mikäs tässä! Pienestä ei lannistuta :D!

   ~Ameeba

   Poista
 2. Upeita päitä♥ Minäkin jännitän jo, miltä näyttävät valmiina :3 Lopputulos on varmasti henkeäsalpaaan upea :333


  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Augh! Kiitos!
   Nyt vain yritän keräillä rahoja kroppaan ja noihin vaatteisiin :C Olisi luullut että tämän odotuksen ajan olisin saanut ostettua , mutta ilman päitä oli hankala hahmottaa mitä ostaa ja mitä ei , kuten Nagan tapauksessa kävikin että joudun nyt ostamaan jätkän kamat uusiksi! Hah :D

   ~Ameeba

   Poista
 3. No jo on upeat meikit, wow! Minäkin odottelen innolla näiden herrojen valmistumista, mahtavilta näyttävät jo tässäkin vaiheessa. ^^ Tykkään myös huikeasti näiden kahden nimistä, ihanan persoonallisia ja sopivat hyvin omistajilleen.

  Valmistumista odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjasti! Olen oikeasti aivan surkea keksimään nimiä joten yleensä käytän hahmojen alkuperäisen moldin nimeä tulevan nimen pohjana ( voi kuinka mielikuvituksellista ,eikö? :D PAH PYH ) . Mutta joskus näyttää siltä että jotkut nimet osuvat ja uppoavat.

   ~Ameeba

   Poista
 4. Nagasta minä olen vähän odottanutkin kuvasia! 8D Kiehtoo tosi paljon nähdä miten kyseinen nukke pääsee rakentumaan hahmokseen. >8] Kaksi käsiparia näyttää niin kauniilta ~
  Ja ihania meikkejä oAo ! Vezraelin parta näyttää ihanalta. c:

  VastaaPoista