torstai 31. joulukuuta 2015

Nyt se otsikko TYTTÖJÄ! PALJON TYTTÖJÄ!

HYVÄÄ PÄIVÄÄ SAATANA
t: ameeba

Eli moi! :3 Jessy (ja Ameeba) tänään tuplasaapumisavajaisten kanssa!
Souldollin paketti, postin aamuisista takkuiluista huolimatta, saapui kun saapuikin just eikä melkeen täydelliseen aikaan! Ameeba kun saapui tänään kylään, saa paketin kivasti mukaansa :D. Vaikka pelättiin että menis tyyliin päivällä ohi, kun perjantaina on postit vissiin kiinni anyways.. Mutta onneksi ei! Päästiin availemaan pikkutyttösiä.... Wait.. TYTTÖ-JÄ-? Ameeballekkin????
Voi kuule, kyllä! SD nainen kun ei toiminut, Yosd toimii juuri ja juuri, niin piti kokeilla sitten sitä välimuotoakin! :D Ja söpön tytön valitsikin..

Wild box appeared!

Jessy used scissors!

(and hands)

IT WAS SUPER EFFECTIVE!

Box evolved into two boxes!

UMG OMG AMK

"I'm all calm."

"HEBUL ;^; I caent breaathe!"

"Oh, Lemme help you two :>"

Sum extras !

"Boo. o3o"How pwetty gurl we has here <3 ;A; Erittäin nätti tytsykkä sieltä kuoriutuikin, kroppa ihana kuten aina, ja naama kahta ihanampi!

Look at those hands!

Look at those leeeegsss ~~ 

Look at th-............. WAT?
Souldollin vanhanmallisella keholla on vissiin peräpukamia... ._. 


Ja tässä sitte ameeban tutteliputtelihöppelipöppeli ! 

Tosiaan Souldollin Mico vanhanmallisella tyttökeholla, jossa nuo kauniit peräpukamatkin olivat.. no, kai niilläkin on tarkoituksensa! 

Tässä pieni vertailu-ish kuva vanhan ja uuden kropan välillä. Eroja löytyy, mutta molemmat nättejä ja toimivia! Mico vaan peittelee rintamustaan, joten niitä ei päästä vertaamaan.. :( 
Legit todistukset mukaan, koska ressussa tuetaan vain jalkoja!.. Eiku.. Siis.. Legittejä nukkeja.. ! :D 

Micolle Jessyltä lahjaksi vaatetta päälle! Huolestuin että jos tämä setti ei sovi tai mene tyylillisesti, mutta onneksi omistaja (toivoen) tykkäsi ;v;. Lainaperuukkia kuvien ajaksi, ja Micon oma Bun Bun käsiin! :D 


Novallekkin rompetta niskaan. Oma peruukki ja mekko, hyvä tulee! Peruukki kaipaa vielä stailaamista ja kesytystä, mutta se sitten aikanaan..


Yhteiskuvaa söpöistä tytöistä yhdessä! :3 

Ja vielä nassukuvat kummastakin, kun molemman nassut on niin nättejä!
Tytöillä onkin yhteinen tarina. Nova on (tällä hetkellä) Toivonjumalan harjoittelijana, mutta ovat hyvin läheisiä keskenään. Nuorempana parhaita ystäviä, mutta nykyään myös adoption kautta sisaruksia, kun Mikon vanhemmat menehtyivät auto-onnettomuudessa. Myös Mikon BunBun on lahja Novalta, Mikon omasta mielikuvituksesta luotu pieni pääsiäispupumuna-asia, jonka tarkoitus on tuoda toivoa Mikolle Novan poissaollessa. 

Sitten.. Perhekuvia?... (No ei sentään... :|)

Ameeban laukusta löytyi myös hottispottis ukkeli tänne kaikkien naikkosten keskelle käymään! :D
Hypsy raukka tosin ei arvosta tätä naisten tarjoamaa huomiota.. :( 

Souldoll kakarat! :D 

Näyttää ihan perheeltä.. Kuka ei kuulu joukkoon? :D

Patpat, usva taputtelee Mikoa päähän :3 

Ja mun souldoll kakarat! Joista kolmannen osamaksun maksoin juuri pois, höhöö. Vielä yksi erivärinen souldoll tyty tulee ainakin, hehe ~. Ainakin tällä hetkellä kolmas eri värinen tytsy.. Mutta Souldollista ei ikinä tiedä mitä keksivät julkaista, alkavat hiljakseen kiivetä yhdeksi lempifirmoistani...

Sitten vielä kuvat siitä mitä Ameeba oli hankkinut minulle joulu&synttärilahjaksi.. Kaksi korsettia tytöille! ;A; Alexialle ihana SG korsetti Atelier Aatokselta, ja Rachel sai kauan haaveilemani Raoukenin korsetin.. Nyt molemmilla Constantineilla on omansa <3 .

Lähikuva Alexiasta, koska boobs nätti nassu!

Eikai meillä muuta (Tänään).. Tulkaa käymään parin päivän sisällä lukemaan suunnittelemamme nukkevuosi 2015 postaus, joka tulee 1. tai 2. päivä tammikuuta! Jokavuotiseen tapaamme! :3
Ensikertaan!

Jessy & Ameebubu

9 kommenttia:

 1. Hirmuisesti onnea näistä tytöistä! Mielettömän kauniita! Haluu kans~ ;3;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Suositellaan 5/5, Resiinirääpäleet Recommends! :D

   - Jessy

   Poista
 2. Onneksi olkoon perheenlisäyksistä ja peräpukamista. :'DDD Hyvää uutta vuotta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo peräpukamat kyllä vähän yllätti mutta noh.. Mikäs siinä. Kiitos samoin! xD

   - Jessy

   Poista
 3. Onneksi olkoon uusista tytöistä molemmille! Ihanat meikit kummallakin, noista peräpukamista (:D) täytyy sanoa, että joillakin vanhemman polven nukeista on jotain tuollaisia pidikkeitä jotka auttaa kaiketi istumista? Limhwan vanhassa kropassa oli sellaiset pyllyhyllyt. :'D

  Hyvää uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nuo oli kyllä hauskat, ja en tiedä sitten että auttavatko oikeasti istumisessa yhtään.. Mutta no, hauskat ainakin!

   Kiitos samoin!

   - Jessy

   Poista
  2. Muutenkin tämä Souldollin vanhakeho tuntuu vain mieluusti istuvan , oletin niiden olevan enemmänkin lukitus seisomisen helpotukseksi mutta ei :D Tämä ämmä potkii enemmän kuin hevonen! Ehkä jonain päivänä kuitenkin löydän selityksen näihin kummiin nukkepukamiin!

   ~Ameeba

   Poista
 4. Rutkasti onnea tyttösistä! ♥Todella suloisia nättimysneitosia on sinne saapunut.


  -Pussiahma-

  VastaaPoista