keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Simmui

Yaay! Sain vihdoin käsiini taobao orderini joka oli täynnä simmuja! Postaus siis on tylsä esittely MSD poikieni uusista silmistä~~ Höhöö! 3 paria jäi vielä odottamaan Micoa ja ehkä tulevaisuudessa tulevia nukkeja.. innostuin vain tilatessa kun halpaa ja nättiä akryylisilmää oli tarjolla.
Yleensä kartan akryylisilmiä kuin RUTTOA mutta halvat ja upeat silmäpohjat houkuttelivat minut kokeilemaan näitä.. JA OLEN todellakin tyytyväinen.. Aivan eri näköisiä ja tuntuisia kuin yleensä nukkefirmoilta saatavat perus akryylit.. näitä ostan mieluusti lisääkin ^u^!Pahoittelen vähän kuvien epäselvyyttä , sisätilojeni valaistus on järkyttävä kuten aina! :D

Belunille halusin painajais olentoteemaan unisetsilmät ja "kaiken näkevän" monsterisilmän :D  


Ja no.. herra joka oikeastaan eniten sai kamaa taobao orderistani oli Dollzone Mouni.. jolle en ole vieläkään keksinyt virallista hahmoa.. ideoita minulla on lumilinnusta normaaliin tavikseen.. Mutta saa nähdä vielä :) Inspiraatio ei tule heti , mutta kyllä vielä tulevaisuudessa... Or atleast i hope so!

Tosiaan silmät ja asusetti tuli napsaistua.. Peruukki on ebayn roskaperuukki jonka ostin halvalla "väliaikaiseksi" siihen asti kunnes löydän paremman .

 Ja tässä on pöytäni joulukoriste :D Koska Kobato kuuluu tällähetkellä siihen!


Jeejee kiitos katselusta! :3 
~Ameeba

2 kommenttia:

 1. Ihana pöytäkoriste :D Nuket tekee kaikesta aina söpömpää♥

  Kauniita silmiä, sopivat nukeille nätisti♥

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
 2. Komppaan Pussiahmaa, nuket tekevät jouluisesta pöytäkoristeestakin söpömmän. ^^
  Kauniita kuvia & kauniita silmiä, Belunin kolmas silmä on upea!

  VastaaPoista