perjantai 31. tammikuuta 2014

Lol spam :C

OKEI OKEI, rauhotun tämän jälkeen. Asdfg, tarkotus olis huomenna nukkua liian pitkään ettei enää pääse kuvaamaan, joten yritän pitää nyt pienen tauon XDDD.
Mutta kuten arvaatte, vielä lisää kuvia Jessyltä, lol.. Tälläkertaaa Mogania kun olin pappalla :I. Mut arvatkaas teinkö saman ylivalottumismokan kuin Radicelle kanssa, LOL... Joo. Just. Heh. Urpo :F
Rakastan Mogania ihan hirmuisesti tällä meikillä + tällä peruukilla. Ressukasta on tosi vähän kuvia tällä combolla otettu, koska huono homokamera :c nyt varmaan ekat selvät kuvat meikistä + peruukista.. En muista onko ameeba esim ottanut ennen, mutten muistelisi etät olisi. Nojoo, on se miun kultapoika vielki, vaikka vähän harvoin kuvattu ;A;INCOMING superduperylivalottuneita kuvia jotka on kaikkia valokuvauksen sääntöjä vastaan, mutta joista tykkäsin asteella tai neljännellä ..

Lol, ehkä mä vielä opin tän valotusjutun tälläkin kameralla..

~ Jessy

// Tää on muuten 250 postaus ressussa, LOL.

4 kommenttia:

 1. mogan on niin ylispö kaunis (köh komea?) poika ;-;! ja näiden kuvien laatu (ja pojan ihanuus) oli silkkaa silmä namia!
  Alimmat kuvat ovat minusta todella hienoja ja kiehtovia, joskus täydellinen ylivalotteneisuus sopii kuviin :D! (ja jos oikein muistan poika oli langennut enkeli, niin hahmollisestihan nämä sopivat hänelle cx)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos kovasti! :D Saa sanoa söpöksi, Mogania ei hattaa ~ u__u.
   Joo, on langennut enkeli, joten heh! Kiitos kovasti! Ja kiitos kaikista aiemmista kommenteistakin joihi en ole vastannut, mutta lukenut kyllä ~ u_u lol.

   ~ Jessy

   Poista
 2. Voi voi minkä teit, kun otit tästä höpönssusta kuvia! ;3; ~♥ *pus* *pus*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, kiitos kovasti! 8D Mogan lähettää pusuja ja haleja takas ~!

   ~ Jessy

   Poista