maanantai 20. tammikuuta 2014

Valokuvausstudio?!?!?!

MOI. Jessy täällä :D.
Tulen tuomaan muutaman kokeilukuvan uusimman ostokseni kanssa! Noh, mainostan samalla vähäsen että jos teillä on kaupungissa Hong Kong, käykää katsomatssa jos löytyisi tälläisiä!
Eli ostin tuollaisen 40 cm X 40 cm kokoisen pienen valokuvausstudion spottivaloineen kaikkineen hong kongista, ei maksanut paljoa edes (40€ abouttasrallaa). Ja päätin sitten samantien vähän kokeilla, ja kun Radicelle tuntui kivalta niin päätyi tyttö (tuonihananmekonnomnomnomnom) kanssa kuvattavaksi :3. Tytsyn peruukkikin on matkalla suomeen, jee >3<. Josko tuo kohta muuttuisi blondiksi.
Lisäksi kuvien laatua alensi järkkäri ja sen helvetin automaatti, koska olin vaan liian laiska säheltämään ja tarkentamaan oikein, asdfhg. Joo.

Mutta niihin kuviin ~~Ja sitten extra!
Kuva kokonaisuudesta. Kuvasta puuttuu kameran jalusta, koska en käyttänyt sitä. Oli huonon pituinen ainakin tämän kokoisen nuken kuvaamiseen. Yosd mahtuu tuonne siis hyvin seisomaan, joten MSD:lle voi mennä varmaan istumiskuviin :3 Eiköhän tästä vielä paljon iloa löydy! ~

ENSIKERTAAAN
  ~~  Jessy

6 kommenttia:

 1. Aaaa ihana studio <3 perkule kun itellä lähin honkkari on +200km päässä :D
  Oi tuo mekko on todella upea ;-;♥ ja kaikissa kuvissa on aivan upea sellainen levollinen teema <3
  toivotaan että neidin peruukkinen saapuu pivaan c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, jee, nyt on Jessy iloinen kun on oma ministudio näille pikkutytöille<3 Mut voi höhlä D: !
   Toi mekko on todella ihana ;;_;; Olen ikuisesti kiitollinen ameeballe jolta sen lahjaksi sain XD <3
   Eiköhän se, toivottavasti! ^^

   Poista
 2. Ai Honkkarista saa tuollaisiakin 8D Vau, ei kyl oo yhtään paha hinta, kun valotkin tulee vielä mukana. Oih, tuo mekko on lumoava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Löysin kans mainoslehtisestä että nyt saa, mutta menevät kyl aika hyvin kaupaksi :'D ei hyllyssä ollut ainakaan meillä kuin kaksi kappaletta enää..

   Kiitoksia!

   Poista
 3. Ai se on noin pieni. Voi rähmä. Minunkin piti käydä hakemassa tuo, mutta nyt pitää vähän miettiä. Kiitos että otit kuvat esimerkiksi. Nyt pitää miettiä tuleeko kokonaistaloudellisemmaksi hakea ne erilliset valokuvauslamput joita siellä on myös tarjouksessa ja tehdä isompi valoteltta muuten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, heh. Ei ole iso koppa tämä, mutta meikäläisen hommiin just sopivan kokonen, kun on pienikokoisia nukkeja kummiskin käytössä :3

   ~ Jessy

   Poista