lauantai 25. tammikuuta 2014

Pedaritakki Charlesille

Hyvää iltaa päivää ja jotain sen suuntaista! Ameeba täällä!
Olette varmaan huomaneet kuinka paljon olen valitellut ja pohtinut poikieni talvivaatteiden puutetta? No eilen vastaanotin postista paketin joka sisälsi ensimmäisen talvivaatekappaleen jota oikeasti käytettäisiin, monet kommentit saivat minut heräteltyä että kyllä näille poloisille täytyy talveksi oikeasti jotain pikkukampetta ostaa , toki en ole löytänyt vielä mitään muuta sopivaa kuin tämän yhden takin. Charles , nukke jonka hahmo ei edes talvipakkasilla SUOSTUISI PIHALLE, sai siis komean takin , jonka löysin yllättävän halvalla ebaysta.

Takki oli mahdollista teetättää custom mittasuhteilla joten tottakai teetin Charlulle takin joka sopisi tämän TULEVAAN kroppaan.. No siinä tottakai huomasin pienen ongelman takin saavuttua, lainakroppa on aivan liian rimpula verrattuna Spiritdoll proud kroppaan nähden , takki siis sopisi tällähetkellä täydellisesti viimalle , ei charlesille.

Siitä päästäänkin aiheen otsikkoon XD Takki näyttää tällähetkellä niin pedarilta kuin olla voi miehen päällä , liian leveä putkitakki ilman muotoja , naureskelin itsekseni ajatukselle , että eipä siinä kai mitään koska kai meidän pikku Charles voi vähän pedarilta näyttääkkin. Pukeehan jätkä kuitenkin hovimestariaan naisellisiin asuihin ja kigurumeihin?????
Tässä siis pari kuvaa uudesta äverikköpojun takista , hartia kuvissa tämä vielä menettelee mutta kun alaspäin mennään huomataan kuinka EPÄSOPIVA takki vielä on :D Sen siitä saa kun lainaa Ashuran anorektikko kroppaa!!

Tässä on juuri ihan näytteeksi kuvaa kuinka typerältä takki vielä näyttää kun tyhjää tilaa on vaikka muille jakaa! :D NYT TARVITAAN SE OMA OIKEA KROPPA  !( mikä tuota takin alaosaa vaivaa tässä kuvassa :D)


Vähän oli naamapainotteisia kuvia takin epäsopivuuden takia , mutta silti olen tyytyväinen ostokseeni , sillä takki on älyttömän laadukas ja hyvin tehty , en malta odottaa että se pääsee oikeuksiinsa oikeankokoiseen kroppaan :3

Hanskat ja huivi minulla onkin ollut kauan , mutten ole yleensä niitä käyttänyt ( tai ainakaan hanskoja , sininen huivi on ollut charlesin lemppari. )

Mutta kuka nyt ei haluaisi katsella tuota suloisen lempeää *KÖH* hymyä :)


Kiitos katselusta! :3 Vähäinen kuvamäärä mutta halusin tulla hehkuttamaan uutta talvitakkia koska olen ylpeä itsestäni! XD Vielä 20 nukkea talvivaatettamatta *HERPDERP*Ainiin , ps. tässä on yksi syy miksi kuvia tuli niin vähän, seuranani oli eräs villi karvapallo.


~Ameeba

10 kommenttia:

 1. Ensimmäinen ajatukseni: Charles! Seuraava ajatukseni: Minun Talvellani on tuollainen samanlainen takki!

  Ei siinä kyllä auta pyhä henki eikä kirveskään, Charles on suosikkini nukeistasi ja olen aina iloinen nähdessäni, että olet postannut uusia kuvia hänestä~ Double breasted -takkimalli on kyllä omiaan hienostuneen miehen vaatteeksi, joten se sopii erinomaisesti raharikas Charlesille. Sekä jokseenkin formaalin Talveni vaatteeksi. Sekä minulle itselleni. Haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih! Tämä takki on kyllä upea tapaus ,sain hetken metsästääkkin, että löysin vähän villaisempaa materia kuin ohkainen perus puuvillakangas (?! en tiedä kankaista hölkäsenpöläystä mutta epäilen että niin se meni .. vai mikälie polyesteri lkeöqajltgeq ... XD ) , saman mallisia mutta halvemman näköisiä takkeja löyty mielinmäärin , mutta ne eivät vain sopineet äverikköpoikani styleen :D Tämä takki näyttää mukavan laadukkaalta miljonäärinkin päälle kankaan paksuuden ja pehmeyden takia , mutta sopisi myös tavikselle , joka tekee Charlesista "tavallisen" oloisen . Onhan loppujenlopuksi Charles , ehkä "normaalein" henkilö koko populastani , muut kuin ovat ehkä enemmän fantasiahenkisiä.

   Charles kuuluu omiinkin suosikkeihini ilmeikkyytensä takia , herraa on aina ilo kuvata! Sääli vain nyt että se oma kroppa on vielä saamatta eikä kaikki asusteet istu niin hyvin kuin voisivat. Mutta tuo pärstä antaa paljon anteeksi XD

   ~Ameeba

   Poista
 2. vui miten lutuinen karvapallo ;-; ♥ ai että kuinka söpöliini *lässyti lässyti* (uskottavuuteni ''kissa ihminen henkeen ja vereen'' taitaa horjua)

  Aurinkolasit otsalla, oli sitten hellettä tai pakkasta :D
  tuo takki on todella ihana! juuri sellainen kamaln kalliin näköinen :D
  Charlesin virnu on niin ihana <3
  ja takista vielä; pitkät takit on cooleja 8) (Sherlock, Jack Harkness, 10. tohtori hehhe)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissaihmisyytesi näyttää murenevan , hmm , onkohan se hyvä vai huono asia >:DD <3 ( Pablolta terkkuja, täytyyhän kissaihmiselle lähettää pikkukatilta vähän terveisiä )

   Charles ei jätä uskollisia lasejaan , ei mistään hinnasta! Ne kuuluvat jätkän asustukseen ja egoon , ei niitä saa viedä pois.. Hyvä ettei nukukkin lasit päässä XD

   Pitkät takit on ihania :3<3
   ~Ameeba

   Poista
 3. Charles on komea kuten aina mutta... mitä tarkoittaa "pedari"? ;''D Onko Spica-täti nyt ihan jäämässä nuorten kielestä jälkeen? (onko se pedo kenties? Miksi takki on pedaritakki? ^^;; Voisitko valaista, minua vaivaaaaa... XD )

  Ja olen niin kade sinulle tuosta ihanasta koiranpennusta. :'<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pedofiilistä on kyse ( Liekö pedari ehkä tampereenmurteen juttuja tai jotain mutta lyhennehän se on. ), juu , liekö se omassa mielessäni ,mutta jotenkin tuossa takissa ja sen ylisuuruus tuo minulle vain mieleen vähän pedofiilimaisen hahmon karkkeineen houkuttelemassa pikkulapsia mukaansa. Liekö vain oma fiilikseni mutta kun takki ei vain istu vielä , näyttää se että sen alla piiloteltaisiin jotain , tai että nyt ei ole ihan kiva setä kyseessä.. Toinen vaihtoehto olisikin sitten se itsensäpaljastelutakki.

   Auuww , älä ole , tämä riiviö pureskelee kaiken mikä tielleen sattuu , kakkii ja pissii lattioille, haukkuu kimeätä pikkukoira räksytystä vielä , välillä ihan mietin hankinko puudelin vai oikeasti Alaskanmalamuutin (Tämä rotu kun harvemmin HAUKKUU , ulvomista kuulee kyllä mutta haukkumaan eivät kaikki rupea ) .... Kova koulutus vielä meneillään. Toki nyt alkaa jo rääpäleellä mennä kaaliin että tarpeet pitäisi tehdä ulos , ei sisälle :)

   ~Ameebaporo

   Poista
 4. HNNGH ja vielä kun ilmekin on tuollainen! Taitaa olla niin, että äidit lapsiensa kanssa kadulla vastaan tullessa vetävät lapset äkkiä omaa syliä vasten piiloon, koska epäilyksiä. XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä ainakin kiertäisin mahdollisimman kaukaa , vaikken ole lapsi saati äiti. Mutta tuollaisella egolla ja pahantahtoisuudella saataisiin meikäläinen juoksemaan kilometrin päästä. :D Ei tuollaisella naamalla näytetä luotettavalta!


   ~ Ameeba

   Poista