perjantai 23. lokakuuta 2015

Pikkuruisia päitä!

Sain tänään vähän pakettia :3  Ylläri heräteostos..  En pystynyt vastustamaan nukkehimoani ja se lähti käsistä :D Kuten mainitsin aikaisemmin 3 uutta MSD:tä tulossa koska noita minulla on niin vähän..


Tässä siis DOA:sta hankkimani Dollzone Mo pää.. ~


Ihan normi paketilla mennään mutta tämä PAITA... minkä myyjä lähetti pään mukana.. Ohgod :D Söpö.. Mistä tuollaisen kuosin repäisee??
 


JAAA Paketin sisältö.. Dyn dyn dyyyn! H-hetkinen.. Dollzone..MO? 

YYYEEAHP!
Super suloisesti modattu pääkky ihanalla meikillä. Siinäpä ehkä onkin syy miksi juuri tämä pää.
 

Jessyn aijemmassa avauspostauksessa nähdyt Withdoll Belun päät hengaavat nyt myös kropattomina, ressut. 
Onneksi Mo päälle löysin halvan ja sopivan kropan jo , ja tuo on siis piakkoin lähdössä kohti suomea.
Harmaata kroppaa vielä metsästellessä~
 


Näistä päistä siis virallinen duo löytyykin tästä , Belunin human pää ei tule ehkä käyttöön kovin usein , mutta todennäköisesti sekin saa tarkoituksensa samalle hahmolle kuin toinenkin Belun pää.. Tässä siis periaatteessa EI ole kaikki kolme msd:tä mitkä olen hankkinut...
 


Instagramiin postasinkin tämän jo jonkunaikaa sitten, kolmas tulokkaani on siis TYTTÖ.. WHOA.
Ajattelin että haluan talouteeni vähän naiskauneutta, en vain noita derppaavia yosd tyttöjä. Ja koska ensimmäinen SD nainen aikoinaan ei tuottanut tulosta ( vihasin sen tissejä :D Aina tiellä! ) niin kokeilenpa vähän pienempää versiota tälläkertaa! Ehkä tämä MSD tyttö on vähän helpompi minulle.. We'll see.

Souldoll Mico siis vielä tilauksessa firmalta..Samassa syssyssä tulossa kuin Jessyn upea uusi leidi.
 

Tähän vielä karkea suunnitelma siitä miltä Belun tulee ehkä näyttämään tulevaisuudessa.. Muutoksia toteutuksessa tulee olemaan mutta ukosta on tulossa Lamitalle sulho. Painajaispässi :D
...yep...


Lopuksi meikäläinenkin halusi tehdä tuon haasteen jonka Jessy jo edellä väänsi! (Käytän siis jessyn suomennoksia lol höhö..)


Werewolf – How has the hobby “transformed” you?  (Kuinka harrastus on muuttanut sinua?)
 
Tähän en honestly osaa vastata. Harrastusta aloittaessani elämäntilanteeni oli NIIN erilainen kuin nyt , etten osaa erotella miten tämä harrastus olisi minua muuttanut.. Ehkä kuitenkin kasvattanut HITUSEN ITSEHILLINTÄÄ (ppfft yeah right) ja rahankäyttöä.. Vaikka suurinosa rahoista menee nukkeihin opin kantapäänkautta, että ei niitä nukkeja nyt noin vain tilata.. Varsinkaan silloin kun rahansaanti niukkenee :D HAH! 
 
 
Vampire – The dreaded sun! How do you feel about and cope with yellowing, or more generally the aging of these dolls? (Miltä kellastuminen - tai yleisemmin nukkejen ikääntyminen - tuntuu sinusta?)

Reagoin kellastumiseen ja ikääntymiseen vaihtelevasti.. Yleensä en niinkään välitä , haluan että nukkeni ovat esillä eikä piilossa laatikoissaan. Eli en ole neuroottinen asian kanssa. Kuitenkin haluan pitää huolen ettei valoa pääse liikaa nukkejen kimppuun , siitä syystä vitriinit löytävät paikkansa yleensä kämpän varjoisimmista kolkista , tai sitten pidän vain yksinkertaisesti verhot 24/7 kiinni.. Nykyisessä kämpässäni olen harmitellutkin hieman kuinka vähän tilaa on. Haluaisin vaan erillisen tilan jossa voisin säilyttää esim nukkeja kärsimättä siitä etten näe iltaisin ITSEKKÄÄN MITÄÄN! 
Maybe seuraavassa asunnossa sitten :)

JOSKUS saan kummallisia epävarmuus hepuleita, jollon alan miettimään asiaa liikaa, tällöin myös alan säätämään kattolamppujen ja muiden valaisimien kanssa. "Apua onkohan tässä uv valo vai jokin muu.. ehkä käännän sitä poispäin nukeista ettei se nyt vaan kellastuttaisi näitä" on ehkä ajatukseni näissä tilanteissa... Tämä tosin on vain sillointällöin enkä minä itseasiassa asialle yleensä mitään tee.. 

Kellastuminen ei esimerkiksi estä minua ostamasta nukkea tai ala kuitenkaan morkkistamaan meikäläistä. Hidan on kellastunut "hurjasti" ja minusta se vain sopii itseasiassa paremmin hahmon nassuun. 

 
Frankenstein’s Monster – Have you ever modded a doll? Tell us about it! If you could magically try any mod without fear of failure, what would you like to try? (Oletko koskaan modannut nukkea? Jos voisit taianomaisesti tehdä minkä tahansa modin ilman epäonnistumista, mitä tekisit?)

En.. never.. Olen yrittänyt aikoinaan faceuppaamista , mutta en koskaan innostunut niiden tekemisistä ( Jessylle pisteitä kun jaksaa tehdä niitä!) .  Sama pätee modaamiseen.
Kuitenkin minulla on yksi pää tallessa juuri tätä varten jos nyt joskus innostuisinkin :)

 

Zombie – Have you ever caught the Marketplace virus?? Name some unplanned purchases that jumped out and “infected” you? (Onko sinuun iskenyt ostoskärpänen? Kerro jotain ei-suunniteltuja ostojasi jotka vain "hyppäsivät" esiin ja iskivät sinuun)

MMFFHHH.. Liiankin monta kertaa.. suurin osa nukeista mitä ostan käytettynä on ollut jollain tavalla impulssi ostos tai "heräteostos", mutta moldit ovat olleet minulla takaraivossa jo pidemmän ajan.
On myös näitä "VOI HELKKARI NYT HALUAN TUON EN VÄLITÄ MIKÄ SE ON MUTTA KUN MINÄ HALUAN" ostoksia ON tullut vastaan (mm. tämän postauksen modattu pää) .. Sekä firmoilta että käytettynä..

Kiroukseni näissä vain useammin on se, että ostan nimenomaan vain pään.. Tästäsyystä nukkelaumani ei kokonaisuudessaan kasva vaan vanhimmatkin päät joutuvat odottamaan kroppiaan ikuisuuden. Luulen kai pääseväni halvemmalla näin , tai että mielummin edes pää kuin että katuisin ostamatta jättämiä nukkeja, koska näiden hinta oli sillähetkellä liian korkea.. Pfftt :D 


Skeleton – What’s your favorite body sculpt? Forget heads! (Lempikehosi? Unohda päät!)

Tämä on vaikea, itse olen suuri Ringdoll jättien kroppien fani.. Sitten ensimmäisen Frankensteinin olen aina ihaillut niiden skulptausta ja helppokäyttöisyyttä omaan käteeni.

Mutta täytyy erikseen sanoa että jos saisin valita firmoittain kropan , kädet ja jalat erikseen.. yhdistäisin todennäköisesti ringdollin kropan ja dollshen 28M Classic tai 5th Motif kädet ( ah ne ovat herkkua ja haluaisin itsellenikin mutta GRÄH DAT PRICE ) ... Spirit dollin isojen äijien tassuttimet on kanssa todella nättejä ja olen onnekas että Viimulilla nuo ihanat pitkät ja sirot sormet löytyvätkin..

PLUS.. rakastan Dollchateaun kummajais jointti varpaita + käsiä :D Witch – Name some dolls that are magical! Seeing them on your dashboard inspires you! Can be general sculpts or specific dolls owned by talented friends. (Nimeä nukkeja jotka ovat taianomaisia! Aina kun näet ne, inspiraatiosi vain herää! Voi olla skulpteja tai yksittäisiä nukkeja taitavien ystäviesi omistamina.)
 
Ugh.. Oikeasti katselen ihan liikaa nukkeja jotka "inspiroivat" minua luomaan.. Minun on todella hankala nimetä erikseen ketään tai mitään. VARSINKIN esimerkkinä kun puhutaan moldeista jota YKSINKERTAISESTI VIHAAN.. Sillä joskus törmäilen aivan ihaniin stylauksiin ja tapauksiin, jotka onnistuvat korjaamaan mielipidettäni koko nukesta.
 
Muutamiin kertoihin nämä kyseiset kuvat ovat aiheuttaneet minulle ostovimman kyseiseen ennen vihaamaani moldiin..


 
Ghost – The one that got away. Do any limited or rare dolls “haunt” you to this day? (Se jonka päästit pakoon. Onko yhtään limitediä tai harvinaista nukkea jotka pyörivät mielessäsi edelleen?)

Olen onnekas , sillä olen kyennyt melkein kaikki nämä tapaukset löytämään ja ostamaan myöhemmin secondhandina. Mutta muistan kyllä kuinka vinguin Spiritdoll Darkin ja Souloid Kowalskin perään.

Kuitenkin YKSI nukke tällähetkellä on jäänyt vaivaamaan , ja jota metsästän vielä :)
Kyseessä on LittleMonican Dragon Luke.. Limiter version fantasiapää oli niin nätti että HARKITSIN splittaamista jopa Doan puolella.. 
Rahatilanteeni kuitenkin oli vähän mitä oli ( sillä taisin olla JUURI tilannut Jingin tai Kowalskin) ja jouduin jättämään nuken ostamatta :(Freddy Krueger – What is your worst doll nightmare? Has it happened or not? (Pahin painajaisesi? Onko se tapahtunut vai ei?)

Monet ovat jo maininneet pelkojaan tulipalosta ja minä liityn siihen junaan. Aina kun joudun jäämään pois omasta kämpästäni, mielessäni piilee pelko että mitä jos jostainsyystä kerrostalossa syttyisikin palo. Enkä olisi paikalla pelastamassa nukkejani. :I 
Toinen pelkoni mistä näin varmaan VIIKKOSITTEN painajaista (lol) on se että jos jonainpäivänä tulen kotiin ja huomaan kämpän oveni olevan raollaan.. Ja kun pääsen sisään KAIKKI nuket olisivat poissa tai turmeltu.

Näitä riittää vaikka muille jakaa :D Muutenkin nuken "unohtaminen" jonnekkin jne jne jne. löytyvät pelkolistalta.

Onneksi mitään tälläistä ei ole koskaan tapahtunut! 
( Paitsi stoori kuinka joskus vuonna nakki Hidanin lippalakki tipahti Raumalla bussiin ja jäi sinne :D R.I.P LIPPIS! )
 
 

Jason Voorhees – If you were gonna make Halloween costumes for your dolls (or if you plan to!) what costumes would you make? (Jos tekisit halloween asun nukellesi, minkä tekisit?)

Lasketaanko Zombit ja frankensteinit halloween asuiksi? Hee? HEEE??? 
Eipä kai.. MINÄ olen LAISKIN LAISKIMUS harrastaja IKINÄ.. En tee, enkä jaksa opetella ompelua , faceuppaamista joten en yleensä suunnittelekkaan mitään costuumin vaihtelua.. umh.. X)

Minulle riittää nämä 24/7 halloween örvelöt jotka tästä talosta löytyvätkin jo. 

 
Chucky (possessed doll) – Have you ever been scared of dolls or a certain doll? Be honest! (Oletko koskaan pelännyt nukkeja yleisesti, tai yhtä tiettyä? Ole rehellinen!)

Minä itseasiassa olen aina hieman pelännyt , en hysteerisesti mutta kuitenkin, nukkeja. Heti kun nukke ylittää minulle "liian realistisen" rajan se karmii minua. Vauvanuket , posliininuket ja jopa jotkut tietyt BJD mallit saattavat nostaa minulta niskakarvat pystyyn :D
YEPSUS thats it!
Kiitos lukemisesta taas tälläkertaa ja huomiseen ;)

~Ameeba


 

9 kommenttia:

 1. Hyvä poro hyvä, kun jaksoit tän haasteen kans tehdä! Ois pitäny tajuta tägää sut niin oisit ainakin joutunu tekemään! >:D *patpat*.
  MOLLA ON NIIN GIGANT EYES... Pakko joskus ottaa vertailukuvia sit Moganin kanssa! Pakko! Haluun vaan päästä vertailemaan niitä xD

  - Jessy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höhööö.. Vaikka me periaatteessa ollaan nyt ihan SAMIKSIII *iiih* nii erottaapaha ainaki kumpi on kumman ;DDDD!
   Mistä helkkarista revin tolle silmät kun isoimmillakin jätkillä on pienemmät mollot ku NOI!

   ~Ameeba

   Poista
  2. SAMIXIIIII !!!!1
   Eiku tilailemaan silmiä it seems.. Ellei ne sun yhdet jättisilmät sovi! xD

   - Jessy

   Poista
 2. Kiva kun teitte molemmat tämän haasteen ^^

  Luulin, että oon ainut laiskimus nukkejen modaamisen/vaatteiden ompelun sun muun suhteen, mutta onneksi en näköjään olekaan yksin :'3

  VastaaPoista
 3. Onpa muuten nätti tuo Mo-pää! En oisi kyllä ikinä tunnistanut alkuperäistä mallia xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tähän oli kyllä mukava törmätä Doan marketissa, en olisi itsekkään todellakaan tunnistanut mallia ellei sitä olisi monta kertaa mainittu myyjän ketjussa. Heh. Mukava saada vähän erilainen pää taloon :) Vaikka ensin vähän pohdin uskaltaako noin rajusti modattua päätä itselleen hankkia.

   ~Ameeba

   Poista
 4. Suloinen Mo♥ Meikki on kyllä todella kaunis! Kivaisa haasteinen myös~


  -Pussiahma-

  VastaaPoista