tiistai 20. lokakuuta 2015

Rosseposse + halloween meemu

Eyyyy!
Jessy täällä..
Joo tiedän, otan vertailukuvat kikipopista soon enough, nyt vaan laiskotti ja otin vaan parit tylsät kuvat Rossesta että saan syyn tehdä tän Halloween tag / meme asian jonka spottasin Elinalta ja Safirilta ja oli pakko saada tehdä itsekkin!
Ensin kuvat, sitten tagi, nauttikaa!Sitten tagi! Tagin kysymykset on englanniksi, mutta oon laiska ja vastaan suomeksi kun kerta blogikin on suomeksi! Yritän myös suomentaa kysymykset jotakuinkin oikein ._. ..

Werewolf – How has the hobby “transformed” you?  (Kuinka harrastus on muuttanut sinua?)
Muuttanut, tjaa. Itse en ennen harrastusta pitänyt ompelusta, kutomisesta tai mistään, ja ainakin ne olen opetellut nyttemmin harrastuksen myötä. Myös kärsivällisyyttä tämä harrastus vähän pakollakin opettaa. Muuttanut myös sen puolesta että olen saanut kavereita! Harmi etten ole tavannut heitä IRL, mutta some day! :> 

Vampire – The dreaded sun! How do you feel about and cope with yellowing, or more generally the aging of these dolls? (Miltä kellastuminen - tai yleisemmin nukkejen ikääntyminen - tuntuu sinusta?)Itse en ole ihan hirveän tarkka sen kanssa. Nuket kellastuu ja vanhenee, onhan se myönnetävä koska en laatikoissaan niitä pidä täysin valolta piilossa, niin ehkä nopeammin kuin mitä täysin pimeässä olevina. Mutta en ole erityisen huolissani asiasta. Yritän asettaa kyllä vitriinin mahd. auringolta suojaan etteivät saisi valoa ihan kokoaikaa ikkunoista, mutta no. Nämä nuket on mulle tarkotettu näytettäviksi, joten kellastuvat sitä mukaan kun kellastuvat. Jos joku alkaa häiritsemään liikaa , ajattelisin ehkä nuken uudelleenostamista uutenaan, jos se on mahdollista. Mutta on noita nukkejakin jotka nyt vain ovat niin vanhoja ja limitedejä ettei saisi enää uutenaan, joten.. Noh, niin. En ole huolissani :) .

Frankenstein’s Monster – Have you ever modded a doll? Tell us about it! If you could magically try any mod without fear of failure, what would you like to try? (Oletko koskaan modannut nukkea? Jos voisit taianomaisesti tehdä minkä tahansa modin ilman epäonnistumista, mitä tekisit?)Itseasiassa joo. Olen kokeillut silmien aukimodailua, sekä parit kyynerpäämodit hiomalla ihan olen tehnyt vanhalle mnf b-line keholle kun halusin kyynerpäiden taipuvan yli 90 astetta.. Mutta en mitään ihan vallatonta. Jos voisin nyt tehdä mink ätahansa modin omalle nukelleni, niin Alexialta lähtisi rintakehästä parisenttiä pois hiomalla! Mutta joo, en koske vaikka mieli tekisi, haha..

Zombie – Have you ever caught the Marketplace virus?? Name some unplanned purchases that jumped out and “infected” you? (Onko sinuun iskenyt ostoskärpänen? Kerro jotain ei-suunniteltuja ostojasi jotka vain "hyppäsivät" esiin ja iskivät sinuun)No tuota tuota.. Suurin osa nukeista on heräteostoksia enkä edes kiellä sitä. Ja monet on sellasia että halusin kauan mutten edes välttämättä suunnitellut ostavani, mutta sitten hups tuli vastaan soveliaaseen hintaan ja oli pakko saada. :D

Skeleton – What’s your favorite body sculpt? Forget heads! (Lempikehosi? Unohda päät!)
LILLYCAT CERISEDOLLS. Ehdottomasti suosikkini! Toinen suosikki on Souldollin N.L keho. Molemmat tosiaan MSD kokoisia.. Mutta myös DollChateaun erikoiset anorektikkokehot kiehtoo, harmi etten omista vielä yhtään.. Mutta joo, nämä kolme ainakin kiehtoo. SD kehoista ehkä Sadolin ja YOSD kehoista rakastan NobleDollsin kehoa.. Huomaatteko että mainitsen vain naisia? No.. Miesten SD kehoista spiritdollin on aika namu :D. MSD:ssä varmaan tosiaan Dollchateau ja yosd.. No.. HMmm. Siitä en osaa sanoa kun ovat usein niin neutraaleita.. 


Witch – Name some dolls that are magical! Seeing them on your dashboard inspires you! Can be general sculpts or specific dolls owned by talented friends. (Nimeä nukkeja jotka ovat taianomaisia! Aina kun näet ne, inspiraatiosi vain herää! Voi olla skulpteja tai yksittäisiä nukkeja taitavien ystäviesi omistamina.)Hmmm.. Skulpteja, en tiedä. Mutta shout-outtaan sitten taitavia nukkeilijoita ja erityisiä nukkeja jotka inspiroivat minua olemassaolollaan!
Sargonnaksen Umbra ja Trix
Safirin Ruri
Yennan Prisca
Mizyan Mi Cha
Elinan Meital ja Amita
ja Special shout-out tottakai Ameeballe ja Ameeban nukeille kokonaisuudessaan ! Ei mulla olis tätä harrastusta ilman teitä :D .
Mutta tosiaan, monet nuket inspiroi, mutta eivät jää mieleen nimiltään tai omistajiltaan. Nämä ovat ne jotka nyt tähän hätään muistin, suomalaisilta lähinnä etsin. Ulkomailla on paljon hienoja harrastajia, mutta olen siellä piireissä niin vähän etten muista yhtään :U. Toivottavasti jatkatte suomalaisetkin inspiroimista, niin jaksaa tämmöset matti meikäläisetkin harrastaa kun saa katsella kauniita nukkeja <3 :) 

Ghost – The one that got away. Do any limited or rare dolls “haunt” you to this day? (Se jonka päästit pakoon. Onko yhtään limitediä tai harvinaista nukkea jotka pyörivät mielessäsi edelleen?)Ainahan niitä on joita haluaisin, mutta olen grailini aika pitkälti hankkinut, joten ei ole oikein mitään sellasta joka just nyt tulis mieleen.. Muuten olisi tuo Souldoll Devonia, mutta senkin hankin myöhemmin käytettynä.. Ehkä Devonian Creature-pää on sellainen joka jäänyt haunttaamaan päähäni, kun en firmalta kerta tilannut :U..

Freddy Krueger – What is your worst doll nightmare? Has it happened or not? (Pahin painajaisesi? Onko se tapahtunut vai ei?)Tulipalo @_@. En kestä ajatusta että menettäisin kaikki nukkeni tai ison osan tulipalossa. Ajatus karmii.. Ei ole tapahtunut! *Koputtaa puuta*..

Jason Voorhees – If you were gonna make Halloween costumes for your dolls (or if you plan to!) what costumes would you make? (Jos tekisit halloween asun nukellesi, minkä tekisit?)Vaikea sanoa! Nukkeja on monta, mutta monikaan ei pukeutuisi. Rosse on ehkä hyvä esimerkki, mutta hänkin saisi jonkun cosplay asun. Ehkä sellainen joka tulee mieleen mitä Rosse cosplayaisi Halloweenin aikaan, olisi ANother animesta Misaki.. Mutta joo, en tiedä! :D

Chucky (possessed doll) – Have you ever been scared of dolls or a certain doll? Be honest! (Oletko koskaan pelännyt nukkeja yleisesti, tai yhtä tiettyä? Ole rehellinen!)
Tiedättehän te ne vanhanaikaset posliininuket? Hyrr :X Ja vauvanuket on karmivia, ei niitä mun lähelle kiitoos :D . 


Sellanen! Oli hauska tehdä, hah. En haasta ketään, mutta jos tuntuu hyvältä niin tehkää ihmeessä ^^ . 

Ei muuta tänään!
- Jessy 

8 kommenttia:

 1. Oli kiva lukea vastauksiasi ^^ Jaan pelkosi vauvanukkeihin! Oikeista vauvoista tykkään kyllä, mutta varsinkin just sellaset tosi aidonnäköiset nukkevauvelit on ihan saakelin pelottavia! o_o;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehe, tätä oli hauska tehdäkkin! Tykkään vastata tämmösiin mutta oon laiska ja harvoin löytyy kiinnostavia ^^''.. Mä en kyllä pidä oikeistakaan vauvoista, ahah.. Mutta nukkeina vielä karmivampia :D

   - Jessy

   Poista
 2. Meital ja Amita kiittävät! ^3^ Kiva oli lukea vastauksiasi! (Joo, Spiritdollin mieskropat on hot :3)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyy! Haleja molemmille <3. Ja joo, ne on hot u_u Harmi ettei oo ihan meitin kokosia, kun ei nuiden SD miesten elämä täällä oo ikinä hirveen pitkä :V

   - Jessy

   Poista
 3. Kiva nähdä siunkin vastaukset tähän! Mietin itseasiassa, että oisin tagannu sut/Ameeban, mutta aattelin sit just kun teiän blogi on suomeksi... Ei tullut mieleen että voihan noihin vastata suomeksikin, stupid me XD

  Aika monella tuntuu olevan toi tulipalo iso pelko, pelkkä ajatus jo puistattaa >.<

  Oih ja Ruri kiittää, hän lähettää haleja ja terveisiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah xD Mietin kyllä että oisin vastannut englanniksi, mutta ajattelin että kun blogi kerta on suomeks niin mennään suomenkielellä vaikka kysymykset onkin englanniksi 8D.

   Joo, se on vähän .. Varmaan isoin uhka niikun nukeille kokonaisuudessaan. Taisiis, I mean, et se on yks harvoista asioista mikä voi tuhota koko kokoelman yhtäaikaa ja ei oo kivaa xD .

   Rurille haleja ja keksejä! ;3; Oli niin vaikea muistella erilaisia nukkeja jotka inspiroivat aina kun näen xD Ja jos jaksaisi ulkomaisia katsoa niin tulisi vielä lisää, mutta noh, ajattelin että pysytään vaan suomalaisissa 8D

   - Jessy

   Poista
 4. Kivaisa postaus ja kauniita kuvia tuossa aluksi~♥ Tuo violetti peruukki on kaunis♥

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo peruukki on vähän Rossen tavaramerkki. Oon yrittänyt violettia kuitua mutta eeei kelpaa, vain tämä oudosti ja epätasaisesti leikattu (Myyjän toimesta, tarkoituksellisesti :D) kelpaa tytsyn päähän!

   - JEssy

   Poista