lauantai 24. lokakuuta 2015

SYNTTÄRI ONNITTELUT!
HYVÄÄ SYNTYMÄPÄIVÄÄ RESSU! 
Ompa kummallista taas nähdä kuinka kauan blogi on ollutkin pystyssä!
Kiitos kaikille lukijoille , uusille ja vanhoille , siitä että olette jaksaneet meitä ja juttujamme seurata!


Ajattelimme tehdä Ressuun synttärispesiaaliksi nostalgiointia siitä.. Miltä BJD nukkemme näyttivät ennen.. ja miltä näyttävät nyt....


VAROITUS, HIRVEITÄ KUVIA INCOMING ;D! 
Kuten sitä sanotaan , kukaan ei ole aloittaessaan täydellinen , ja se todellakin pätee meihin molempiin!


~~~


Ameebuna otan kunnian ja aloitan!

Saatte siis kuvat näin:
VANHA/Vanhin kuva minkä löysimme nukesta ---->  Uusin kuva 

Valitettavasti nukeissani ei tapahdu paljoa muutoksia.. ja Vanhemmissa sen ehkä eniten näkeekin.. mutta hauskaahan tämä on tutkia :D


Hidan 2009-2015 , ensimmäinen nukkeni joka saapui minulle ennen kun edes omistin kunnollista kameraa!Ashura 2010-2015, joka saapui huomattavasti myöhemmin.. Miehen tulossa oli huvittavaa kikkailua sillä ensiksi tarkoitukseni oli tilata Dollzone Wing.. Mutta lähettämäni tilaus ei koskaan saanut vastausta ja Limiter versio Asurasta julkaistiin.. Noh.. Vaihdoin nukkea :DLucifer  2011-2015... *sighh*  Herra oli ensimmäinen irtopääni , josta irtopää-pocalypse sai alkunsa.. DAMN YOU... herra sentään on kokonainen nykyään :D

DDD:Seuraavana Shao  2011-2015.. JONKA TILASIN ENNEN LUSSEA! Mutta miekkonen saapui todella hitaasti Ringdollin silloisten ongelmien takia :) 
Pikku salaisuus tässäkin herrassa on .. Sain miekkosen puoleen hintaan firman sössittyä osamaksun kanssa.

Osiris 2011-2015.. Oli seuraava irtopääni :D Mistähän tuo musta peruukki on peräisin..Charles 2011-2015 .. Porukkani ikipää joka VIELÄKIN odottaa kroppaansa :I Ihan sääliksi käy!
VIIIIMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. 
 2011-2015
Mitä? Olenko exited? JEP! Viima oli ensimmäinen Grail nukkeni ja ehdottomasti vieläkin se tärkein nukeistani. Herran saaminen oli pelkkää tuuria ja nolottavaa keskustelua DOA:ssa..
Ostin siis Viiman käytettynä muuan ulkomaalaiselta harrastajalta.. NIIN että herra oli jo meinaamassa lähteä VAIHDOSSA MUUALLE. Minä röyhkeä menin ja tarjosin enemmän nukesta ja BAM. He is mine...

Vielä tänäkin päivänä tunnen joskus hieman.. pahaa omatuntoa siitä että periaatteessa vein joltakulta nuken nenän edestä.. mutta You gotta do what you gotta do... Ehhh..

Reynes 2012-2015 ... Rakkauteni Ringdolliin alkoi jo Shaon saatuani , mutta kun nuo julkaisivat ensimmäisen version Frankensteinistaan.. olin myyty.


Danielle 2012-2015.. Ensimmäinen SD tyttöni , johonka valitettavasti en bondautunut koskaan kunnolla..
Pää minulla vieläkin on , mutta neiti tulee kokemaan suuria muutoksia... Sillä tämä saattaa muuttaa sukupuolta ja hahmollisesti muuttuu Daniellen veljeksi Danieliksi.

Tähän väliin otinkin ENSIMMÄISEN ryhmäkuvani :D
(aww..niitä on niin vähän :( )
Vezrael 2012-2015... Pää joka vasta tänävuonna sai maalia naamaansa :I
Haleth 2012-2015... Miekkonen joka tuli ja meni... Vieläkin etsin miehelle sopivaa uutta moldia ;__;

Pikkujonne 2012-2015 .. Nukke joka on vieläkin vailla nimeä :D En osaa kutsua tätä jätkää enää miksikään muuksi joten harkitsen herralle nimeä Jonathan... olisi se jo aikakin antaa pojalle nimi... ja VAATTEET!?
Mona 2012-2015 ! Tyttö joka muutti pois.. Ja ehkä hitusen jopa kadun tytön poismyymistä.. Tämä voi siis tarkoittaa että tulevaisuudessa Mona palaa tähän taloon.. Miellyttävämmässä moldissa :)

Colin 2012-2015... MIKÄ minulla tässä välissä oli jättää kaikki nuket keskeneräisiksi!? COLIN!!! Odottaa meikkiä vieläkin :DZombii 2012-2015 ! Hauska fakta on että Zombi saapui minulle Ressun syntymäpäivänä! 24.10!

Tässävälissä aloitin myös Pullip harrastukseni :) Vasta...

Fexi 2013-2015! Ensimmäinen aivan pienen pieni eläin nukkeni! :D Joka saattaa vihdoin saada naamaansa meikkiä Jessyltä!Xan 2013-2015, ärrimurri jonka tilasin periaatteessa vaihdossa Jessykän kanssa.. Jessy otti Heliottini , Jessy tilasi minulle uuden nuken :D


Seuraavana samana päivänä saapuneet Jarwis ja Xlin 2013-2015 !

TÄHÄN väliin RYHMÄKUVA!
Its getting bigger.... ( Charles varastaa tässä kuvassa juuri saapuneen Xanin kroppaa )

 


Frankenstein numero 2  2013-2015... Mainitsin ringdoll rakkaudesta... ja kun uusi versio tästä herrasta julkaistiin olihan minun pakko saada sekin! >3<Archealos 2013-2015... Tätä voisi sanoa pikkugrailiksi.. sillä ensimmäisen Hyperonin mentyä ohi ,itkin moldin perään ikuisuuksia.. Sitten Soom aloitti vanhojen moldien uudelleen julkaisun.. JA SAIN OMANI <3

Zerakiel 2014-2015 ... Pää joka lillui aaaaika kauan kropattomana :D
Raoul  2014-2015... joka vieläkin odottaa meikkiään ja kroppaansa :( 
Faolan 2014-2015, susiveljesten nuorin , ja ensimmäinen joka SAI KROPPANSA :D "Skrew you guys!"
Naga 2014-2015, tha heräteostos :D Halusin miehen oikeastaan pelkästään tuon kropan takia! Pää tuli kylkiäisenä ja sai hahmon!

Kai 2014-2015, lisää kieriväisiä.. Jotka ovat saaneet kropan ennen noita ikivanhoja kieriväisiä! This isnt fair... Taino.. onpas.. mitäs haluavat niin kalliit kropat!
Raziel 2014-2015, tämäkin herra oli yksi heräteostoksistani.. Himosin tällöin jo Dollchateau Keviniä mutta päädyinkin hankkimaan tämän ihanuuden secondhandina :3

Mio 2014-2015 ,  tämä pikkutyttö muutti minulle suoraa Jessykältä! :)Zhen Jing 2014 - 2015... Seuraava Grailini.. Nukke jota olin pitkään himonnut enkä koskaan kokenut saavani koska herran hinta oli niin korkealla! Mutta onnistuin kuin onnistuinkin säästämään miekkoseen ja ostamaan tämän :)

Mephisto 2015, vieläkin epävalmis herra... Mistähän repisin tälle vaatteet... Ja myös herra joka sai minut ostamaan ensimmäisen Azoneni...Vincent ja Anarmonia 2015, meikittömät ja kropattomat päät.. Anarmonia tosin hakee nimeäänsäkkin vielä.. MUTTA ON MEIKATTAVANA! YAY!Ja viimein.. Se viimeinen ja pitkään haluttu Grail..  
Kowalski 2015 , tämäkin herra luikahti myynnistä ohitseni enkä koskaan uskonut saavani sitä.. 
Kuitenkin täysin tuntematon henkilö DOA:ssa tuli ja päräytti minulle tietävänsä liikkeen missä näitä on pari kappaletta myynnissä..
Siinä keräsin kaikki rahani ja ...niin... 6 kuukautta layawayta ja iso kasa säästöjä upposi tähän ukkoon..
Halusin tilata miehen ennen omilleni muuttamista jotta minulla olisi edes PIENI mahdollisuus saada herra.. ja viimein muuttoni jälkeen.. Tuo saapuikin minulle :)Tässä olikin kaikki BJD:ni tällähetkellä.. taino.. 3 uutta MSD:tä tulossa ;)

Ja seuraavaa Ryhmäkuvaa odotellessa *COUGH*  yritäppä änkeä 40 nukkea samaan kuvaan fuuuck..~~~  
JESSSSSHHYTTTIMEN vuorrrho!


Ugh.. En halua tehdä tätä, en halua joutua katsomaan näitä vanhoja kuvia, mutta FINE. For the sake of Ressun 4v synttärit, uhraudun!


Mogan 2011-2015:
Oh damnnn. Ensimmäinen nukke, ainahan niillä on ne hirveimmän vaiheet? q_p Mogan saapui tosiaan tuon punkkariasun kera, firman meikillä.. noh, molemmat saaneet kenkää että saatiin kuorittua pojasta tää nykyinen höppänä !
 


Don 2011 -> 2013(?)
Donia vain muistellaan, en muista edes milloin myin miehen pois :( Anteeeeeeks. Donin asun olen vaihtanut Ameeballe, joten toivotaan että mies palaisi Ameebun hoivissa joskus vielä. Kyllä sitä vähän ikävä tulee kun kuvia katsoo!

Miki 2011-2015
Mikistä on tosi vähäisesti uusia kuvia, koska tyttö on tapellut meikkien kanssa viimeaikoina. Mutta muutoksia on tapahtunut.. :D 

ENSIMMÄINEN RYHMÄKUVANI IKINÄ. Katsokaa sitä, ja nauttikaa että kuinka kauheelta kaikki kolme näytti..

Ringi 2011 - 2015
Ringistä ei löydy paljoa kuvia, ja suurimman osan viimevuosista on viettänyt Ameeban hoivassa. Muutenkin Ringin omistajuus siirtyy kohta kokonaan Ameeballe, vähän ikävä tulee kettua mutta onneksi ei muuta kauas! :P

Tami 2012 - 2015
Tami.. on muuttunut vuosien varrella paljon. Käynyt läpi kahden eri meikkaajan tuotokset, monta peruukkia ja asua, mutta nyt tyty on rakkaampi kuin koskaan, ja just eikä melkeen oikean näköinen! Tuo ensimmäinen peruukki oli käytössä pitkään, ja idk why. Se on kamala.. :D 


Shinka 2012 - 2015
Shinkasta ei ole paljoa kuvia, koska poika ei ikinä saanut oikeaa meikkiä, kehoa tai kamppeita.. Ja nyt luovuin päästä kaverilleni, ja etsin pojalle uutta moldia. Joko Soomin Luckyna tai Picrona most likely. 


Keira 2012 - 2015
Keira ei ole muuttunut kuin meikin ja kehon kanssa. Ensimmäisissä kuvissa lainasi - kyllä - Moganin kehoa.. Nyt omalla keholla ja meikillä mennään, muuten yhtä hyytävän sinisenä kuin ennenkin.
 

Rosse 2013 - 2015
Rossea odotin tuskalliset 9kk, Mutta tyttö on jokaisen päivän arvoinen. Pysynyt jo pitkään hyvin samanlaisena, koska mihinkäs sitä muuttamaan kun kerta tyytyväisiä ollaan.


Harmony 2013 - 2015
Harmony, eli Hamlet vanhalta nimeltään, on kokenut radikaalin sukupuolenvaihdoksen tässä välissä. En vain kestänyt häntä miehenä, joten nyt odottaa omaa kehoaan että voisi olla nätti tybykkä :3


Ai 2013 - ? 
Ai oli tuli ja meni, ei viihtynyt tässä talossa kauaa kun en tullut toimeen tuon kanssa.. Eikä muuttunut olemassaolonsa aikana yhtään :D 

VÄLIKUVA ryhmästäni tuolloin! 
Olipa se vielä pieni @_@ 


Jawi - 2013 - 2015
Jawista en löytänyt hyvää ennen kuvaa, kun ei siitä niitä ole. Joten ottakaa tämä ja katsotaan tämän olevan "ennen" kuva, koska on ihan hirveän näköinen.. Katsotaan koska saadaan paremman näköiseksi poju!

Radicelle 2013 - 2015
Radicelle oli alkuun pitkään samannäköinen ja alkoi sitten kokea muutoksia.. En ole tyttöä oikein kuvaillut kun en tiedä tulenko vaiko enkö toimeen sen kanssa, mutta hmm..  Tämäkään ei ole tytön nykyinen ulkonäkö, lol. 

Yulia 2014 - 2015
Yulia on kokenut vain yhden suuren muodonmuutoksen kun sai kamppeensa, ja muuttui sinisestä vaaleanpunaiseksi mikä aina olikin suunnitelmana. Nyt tyttö on entistä pinkimpi uuden peruukin myötä, hah.. :D 

Aural 2014 - 2015
Aural oli sellainen "Hups ei ollu tarkotus", ja oli alkuun vähän ongelmallinen :'I Kun en tiennyt mitä tytöllä tekisin, joten heitin vain että noh, leopardi.. Ja leopardi siitä tuli, ja on ehkä omasta mielestäni yksi parhaiten stailatuista nukeistani jota omistan tällähetkellä <3 :) .

Rachel 2014 - 2015
Onko siitä vasta vuosi kun rachel tuli ;3; .. Ensimmäinen grailini jonka sain kotiutettua. Tyttö muuttuu vähän kokoajan, ainoastaan asu pysynyt.. Rakastan tätä tyttöä ihan ylitsepääsemättömästi. Olen niin iloinen että sain alkuperäisen valkoisen constantinen, ja vieläpä upealla meikillä, vaikka olikin vähän hintava ;3; Tähän mennessä kallein nukkeni, auts..


Belial 2014 - 2015
Belial oli kans vähän vahinko-ostos.. Tiesin että haluan byggin, mutta en tiennyt yhtään että ostaisin sen just sillon. Noh, siinä se on! Muutoksia ei ole paljoa tapahtunut eikä pojasta ole paljoa kuvia.. Nykyään on kyllä musta peruukki, mutta kuvaaminen jäänyt vähälle.. Poika sopii niin hyvin talveen, joten talvea odotellessa :| 

Samia 2014 - 2015 
Samian piti olla valkoiseen pukeutuva höttölapsi, mutta tulikin värikkäämpi kun ameeba lahjaksi oli tuon kuloftin mekon hankkinut! Tyttö näyttää edelleen samalta, eikä ole kuin kenkiä vaille täysin valmis <_<.. 

Melusine 2014 - 2015
Melusine on alusta asti mennyt samalla tyylillä. Mustat vaatteet, valkoinen peruukki. Meikki vaihtunut kahdesti, koska mikään ei ole oikein tuntunut omalta. Nykyään on just eikä melkeen sellainen kun haluaisin, ainoastaan sarvimagneetit pitäis ostaa..
 

Alexia 2014 - 2015
Alexia ja Melusine tulivat samana päivänä, hah! Oli hauska pitää tuplapaketin avaukset.. Alkuun Alexian piti olla oranssihiuksinen, mutta en ees tiedä mitä ajattelin.. Onhan se nykyään paljon parempi .

Faith 2015
Faith oli 2015 ensimmäinen nukke. Jonka piti olla lempeä maanläheinen morityttö, mutta halusi selkeästi olla.. paljon pastellisempi :D 
 


Mao 2015
Mao ei ole muuttunut paljoa, eikä tule muuttumaankaan. Pysyy erivärisine silmineen about tälläisenä, ainakin suunnitelmieni mukaan.. ^^ 
Greta 2015
Greta saapui tänävuonna ja on vielä kutakuinkin kesken, joten hänestä ei oikein ole olemassa uudempia kuvia juuri nyt.. ^^ 

Ombre(t) 2015
Ombretytöt saapuivat tänävuonna, eikä heistä ole "valmis" kuvia, kun ovat vielä kumpikin niin kesken. Näissä kuvissa vain Lian, sillä Lunalla ei ole kehoa anyways ._.
 

Lamita 2015
Lamita oli nopeasti valmis, kun ei tarvinnut kuin peruukin ja silmät.. Tyttö odottaa kyllä kroppavaihtoa tällähetkellä, en tule toimeen tuon minifee A-linen kanssa, joten otan mieleisemmän kehon tilalle. 

Tähän loppuun vielä ryhmäkuva kaikista näistä hassuista mussukoista!
Jees! Kiitos minunkin puolestani nukkevuosista kanssamme! :P
Minulle tulossa atm vain yksi nukke, Souldollin ihanaakin ihanampi Aehael <3.

Toivottavasti Ressulla on vielä pitkä elämä edessään!
- Jessy

16 kommenttia:

 1. Oh, niin kauniita nukkeja kummallakin. <3 Onnittelut blogin syntymäpäivän johdosta!

  VastaaPoista
 2. Synttärionnittelut blogille! ♥ Tuli tuossa tajuttua, että ens kuussa tulee itelläkin vuosi täyteen >:3

  Oli tosi mielenkiintosta luettavaa ja katseltavaa tämä postaus, on aina hauskaa nähdä miten ihmisten nukketaival kehittyy jne. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset meidän ja blogin puolesta! Ja onnea myös sulle ensimmäisestä vuodesta! :D

   Tätä oli ihan hauska tehdäkkin, vaikka nolottaakin postata nuo vanhat kauheat kuvat, mutta eiköhän siitä pääse vielä yli!

   - Jessy

   Poista
 3. Onnittelut!
  Vau, miten paljon kaikkea ihanaa teillä onkaan! ^3^ ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Meidän yhteinen ryhmä on kyllä huikean kokoinen :D Haaveillaan josko joskus saataisiin KAIKISTA kuva yhtäaikaa.

   ~Ameeba

   Poista
 4. Onnittelut!
  Jännä oli päästä vertailemaan, millaisia muutoksia ajan kuluessa onkaan käynyt! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! :D
   Jännää oli kyllä vertailla itsekkin.. Ihan hirmujännää, tuli tehtyä monen monta facepalmia ja itkua katsellessa että millaista sitä on oikein joskus ollutkaan..

   - Jessy

   Poista
 5. Onnea blogin merkkipäivästä! ^3^ Itsekin havahduin tarkistamaan, niin omakin blogi täyttää (tai on täyttänyt? Pitää tarkistaa ^^;;) tänä vuonna neljä vuotta! Huh, onpa pitkä aika!

  Olipas kiva seurata miten nuket ovat muuttuneet ja kuvaustaidot kohisten kasvaneet! Ameeba varsinkin on onnistunut tuossa grailien keräämisessä, wow! Minusta on hienoa kun teillä on molemmilla niin omanlaiset ja hyvin tunnistettavat tyylit nukkien stailaamisessa ja nukkehahmoissa! <3 Upeat nukkekatraat molemmilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin huomasin synttärit ihan sattumalta katsellessani nukkejen saapumisaikoja.. Toisaalta , minun on tämä "merkkipäivä" suhteellisen helppo muistaakkin kun oma on niin lähimailla myös! :D Lokakuu the synttärikuu!

   Graileja on tullut , olen ollut siihen nähden onnekas että sain kaikki kolme jättispottis unelmaa kotiin.. Saapa nähdä löytyykö tulevaisuudessa vielä jotain joka näiden urpojen ylitse ylttäisi.
   Muutenkin moni graili on minulle ollut hankala polku.. luulen että pari muutakin nukkeani olisivat grail tasolla jos en olisi ns. saanut niitä niin helposti aikanaan.. Kuten juuri Soom Hyperon ja Frankensteinit.. Noh , rakkaita moldeja ovat silti enkä luopuisi niistä kirveelläkään! :)

   Kiitämme molemmat kommentista , meillä oli hauskaa tehdä tätä :D Vaikka ehdotettuani Jessykän reaktio olikin että "Et ole tosissas".. Tiesimme että ikivanhojen kuvien kaivaminen arkistosta voisi olla..noh.. silmiä polttelevaa hommaa!

   ~Ameeba

   Poista
 6. Aikamoinen määrä ihanuuksia! :) Hienot kokoelmat teillä. Eikä minusta vanhoissakaan kuvissa ole mitään vikaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on nukkeja kyllä meillä yhteensä! Ja toki molemmilla on iso kokoelma omiakin :D . VAnhat kuvat.. Nuo on ihan kaameita, etenkin ensimmäiset, hyh.. Onneksi kehitystä on tullut, en kestäisi jos omat kuvat olis edelleen noiden ensimmäisten laatuisia!

   - Jessy

   Poista
 7. Onnea paljonnn♥♥ Ihana postaus, nyt tajusi miten kauan olette tätä ihanaa blogia pitäneet pystyssä~ Kuulutte ehdottomasti lempibloggaajiini!

  Nuket ovat muuttuneet aika huimasti, ja niitä on tullut hurjasti lisää :O Jokainen on ihana omalla tavallaan♥

  Pikkujonne.. eih :D Tämä aiheutti minulle sen, että päässä soi Matiaksen #Dissaa, eikä varmaan lähde viikkoon pois xD Terkkuja pikkujonnelle♥

  Onnea vielä tositositosi kovasti♥

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahaa kiitos! On aina mahtava kuulla että porukka tykkää postauksista ja blogista ylipäätään! Aloituksesta onkin jo aikaa ja toivotaan että blogaus jatkuu viel pitkän aikaan! :D

   HAH , nuken nimi pikkujonne syntyi siitä kun en keksinyt kunnollista.. Ja vieläkään en ole löytänyt sitä sopivaa :D JOTEN kutsun jätkää pikkujonneksi ihan vain hahmon jonnemaisen asenteen takia.. hah!

   ~Ameeba

   Poista
 8. Onneaa ~ !
  Tajusin, että teitä on tullut seurattua aika kauan... 8D Ja jestas että nuita nukkeja on monta! Osan olin ihan unohtanut! XD Kiva muuten huomata sekin, miten paljon erityisesti Jessyn nuket on muuttunu... ja kummankin kuvaustaidot on parantunu huikeesti!
  Pakko kyl sanoo, että nukeistanne ehdottomasti ihanimmat ovat Ashura ja Viima sekä Keira ja Alexia. ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitoossss! xD
   Kiva kuulla että näitä on jotka on seurannut pitkään, ja toivottavasti seuraavat tulevaisuudessakin! 8D
   Nukkeja on PAAAALJON, odotas vaan kun joku päivä vielä saadaan kaikki yhteen kuvaan!! U_U..
   Haha, mä oon useammin muuttamassa nukkejani, Ameeba jaksaa vielä vanhojakin stailauksia koska niissä on tunnearvoa! :D
   Kiitos kehuista nukeille ;3; <3

   - Jessy

   Poista