perjantai 8. huhtikuuta 2016

Lamb returns!

Heihai jokaselle!
Tänään saapui aamulla pakettia jossa majaili Lutsilta kaikkea kivaa! Lähinnä kimppatilaukseen osallistujille tuli kaikki pieni kiva, mutta sain minäkin jotain! Nimittäin uuden Lamin!
Lamista tuli siis Luts Jamong uudelta moldiltaan, Ja olen vaihtoon oikein tyytyväinen, Lami näyttää nyt ainakin tarpeeksi moelta jos ei muuta. Vanhat silmät ei sopinut tytölle enää, kun silmäkoko vaihtui 14mm -> 16mm. Mutta muuten kaikki vanhat kamat! :3 Peruukkikin sopii paremmin kun isompi pää. :D 

Lutsin boxi :3 Hirveen pieni verrattuna viimeaikoina saapuneisiin Souldoll boxeihin lol. 

Sininen! Erivärinen kun Yulialla. Yulialla oli paljon harmaampi. 

Avustaja avustaa.

Aitoustodistus oli teipattu pakettiin? Oxo 

... Miksei se voinut olla tuolla samassa muovitaskussa kaikkien kuvalehtisten ym. kera? Mutta ei sen väliä. Päällä kimppaan osallistujen romppeita. 

Okei, nauroin tolle hetken aikaa. Kunnon vakuumipakattu jotta veisi vähemmän tilaa kun tilauksessa oli sen verran rompetta mukana. :3 Ihan ymmärrettävää!

BÄÄÄ. SE ON SÖPÖ. Jamong on tosi herttanen skulpti. Muovautuu moneen vaikka perusilme on vähän mökömökö. Nuo silmät on tosi kauniit mitkä Luts laittoi mukaan. Eivät kyllä Lamille jää käyttöön, mutta eiköhän käyttäjä löydy kun ovat niin kauniin vihreät!

Vähän posetuskokeiluja. Tämä on eri kroppa kun Yulian yläkeho, piti testata :D 

Mukana ostetut kädet vaihdettu! Ostin tosiaan nuo nyrkkikädet Yulialle ja Lamille jaettaviksi, mutta Lami ei niistä varmaan ihan heti päästä irti.. 


Pari blankokuvaa. On se niin söpö ja niin valkoinen! Tykkään heti enemmän kun ei ole NS..

NS:stä puheenollen.. Usva on Lamin "emäntä", kun unenjumalan summon on, ja Usva sattuu toimittamaan unenjumalan virkaa parhaillaan. Piti ottaa kuvat yhdessä :3. Tykkään tästä Lutsin kehon posetuksesta. Kädet posettaa tosi hyvin, jalat on silleen perus. Mutta eipä tässä talossa mitään ihmeellisiä jooga-asentoja tarvitakkaan! Näyttää söpöltä.

Tekaisin meikin aamulla myös. menee jossainkohtaa vaihtoon kun möhlin pari kohtaa, mutta saa olla jonkun aikaa. Ripsiin olen tyytväinen. On se sitte söötti :3 . Nuo kädet oli ihan mahtava ostos, vaikka tykkäänkin lutsin default käsistäkin, nämä vaan on niin Lamin tyyliset.

Mitä meikkeihin tulee, työskentelen parhaillaan meikkipuodin avaamisessa blogiin testinä. Siitä sitten lisää kun sen aika tulee, mutta tiedättepähän pysyä kuulolla.. ^^''.

- Jessy 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti