maanantai 11. huhtikuuta 2016

Sekalaisia kuvatuksia

Jessy täällä hei!
Isken tänne nyt sekalaisen satsin kuvia, tuppaan kuvaamaan usein mutta kun kuvia tulee 1-2 kerralla niin ei niitä viitsi laittaa yksinään blogiin.. Joten tehdään sekalaisten kuvien postaus kun näitä on taas kerääntynyt! Hengailevat työpöydällä odottaen päivää jolloin jaksan laittaa ne blogiin..


Halusin senkin takia postata, kun haluan nyt vielä blogiinkin jakaa onnellisuuttani!
Olen siis harrastukseni ajan unelmoinut eräästä nukesta. Tarkemmin sanottuna Soom Onyxista harmaana. Mutta kun nuo yleensä myyvät n. 1000 euron molemmin puolin niin ei ole sellaisia rahoja koskaan ollut.
- MUTTA - ! Eräänä kauniina päivänä tässä vähänaika takaperin eräs  ihana suomalainen harrastaja  tuli kyselemään että kiinnostaisiko minua mahdollisesti harmaa Onyx ostaa häneltä, kun hänelle käyttöön jää vaan toinen päistä, niin kroppa ja toinen pää lähtisi matkalle. Ja totta vie kiinnosti! Sovittiin hinnoista ja maksuajoista, pitkällä osamaksulla mutta se on sen arvoista! 6kk päästä olen onnellinen harmaan Onyxin omistaja!! Tärisin ja itkin onnesta parituntia kauppojen solmimisen jälkeen. Paljon harmaata hartsia <3 . En uusko (edelleenkään) että näin hyvä tuuri pystyi käydä, mulla on yleensä huonoin tuuri ikinä ja oletin että tämä kaunokainen jää sen takia ikuiseksi haaveeksi. MUTTA EI! Miracles happen! *o*.
Muutakin harmaata hartsia on tulossa, kun ostin kaverilta Soom Sweet Witchin pään tarinan susipenskojen mammaksi. Wanha ja arvokas susileidi tulossa siis. Jos sille sit joulukuussa kroppaa kun Onyx on maksettu pois, hahah..

NYT. NE. KUVAT. Niitähän te tulitte katsomaan, eikä ketään kiinnosta mun pulinat, lol.


Face-uppasin Lianin yks päivä uudelleen, ja piti ottaa kuvia tytystä. Vielä olis omia romppeita ostettavana..

Mogan täytti 4.4 viisi vuotta, ja piti sen kunniaksi ottaa parit kuvat! 


Yksi kuva söpöstä lamista auringonlaskun aikaan. Harmi että pihalla oli penskoja töllöttämässä, ei voinut ottaa kunnon kuvia :(. 

Tosiaan tälläinenkin pää saapui taloon ennen Lamia.
Soom Adamelli sirripää, josta tuli luonnonjumalan yksi tuntemattomammista summoneista. Sumuolento Rain. 

Rain on mystinen, ujo, ja viihtyy lähinnä omalla niityllään. Rain korvaa vanhan dollchateau adan hahmon, Ain. Rainilla ei ole omaa kroppaa tai kamoja, mutta silmät ja tuo takki jäävät luultavasti tytön omistukseen.

Alexia sai takin postissa, joka oli kolmisen viikkoa hukassa. Tyttö on tyytyväinen tähän! Alexiaa ei hetkeen tulekkaan näkymään, kun tyttö lähti faceuppaajan hoiviin, mutta tulee entistä ehompana takaisin! 

Pari kuvaa talon ainoasta supergemistä, joka ei ole edes supergem kehossa. Pätkä. :D Once I said "Never again" kun katsoin SD nukkeja. Nyt niitä on neljä ja lisää tulossa?! Vaikeita vaatettaa, kalliita ja posettaminen on vielä hakusessa, mutta on ne niin kauniita! 

Joo.. Eiköhän siinä ollut tarpeeksi kamaa tälle päivälle.
Ensikertaaaaaan!

- Jessy 

4 kommenttia:

 1. Suuret onnittelut Onyxistä!
  Oih, Rain vei totaalisesti sydämeni! Niin nätti ja ihana hahmo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aeeh! Kiitos! En olettanut että kukaan lukisi tuota selitystäni haha xD.
   Rain tulee vielä kokemaan muutoksia odottaessaan kroppaansa, mutta tulee pysymään aika "kevyenä" stailauksellisesti, kun on kuitenkin sumuleidi .. Kiitos<3 ;3;
   - Jessy

   Poista
 2. Super suuret onnittelut Onyxista! :D Ihanaa kun unelmat toteutuu <3

  Mukava oli nähdä noita kuviakin vaikka kyllä minä pyrin aina lukemaan tekstit myös. :D Onnea Moganille ja sinulle, viisi vuotta yhteistä taivalta takana. :) Vuosipäivä kuvia ansaitusti! Komppaan edellistä, Rain on ihan hirmu söpö, kuten muutkin nukkesi! ^__^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! <3

   Haha, hyvä että edes joku lukee nämä turhat pölinät.
   Joo, haha. Yleensä oon unohtanut vuosipäivät mutta nyt onneksi huomasin, 5v on jo sen verran monta! :D
   Kiitoksia! Rain kiittää kehuista! u.u

   - Jessy

   Poista