perjantai 15. huhtikuuta 2016

Saapuvia irtopäitä ja örkkejä

Heissulivei! Yhteispostaus tänään koska saimme molemmat postia Sargonnakselta! Joten avauspostausta kahdesta eri suunnasta :D


Ameeba aloittelee koska Jessy käski minun tehdä postauksen , noh , minä teen! Olen elossa? Maybe?Ärrrrrräpostia! Kätevämpi ja halvempi versio tällähetkellä postiin nähden   ¯\_(ツ)_/¯  Wich is quite shieeeet! Mut no , soriposti rahat menee ny si ärrälle perkele!


MUTTANIIN! Joskus kun Faramita julkaistiin himosin öttiäistä , mutta minut tuntien en koskaan hankkinut sitä ja pienien eläin nukkejen tai öttiäisten hankinta on minulle yleensä sellainen asia mitä ei koskaan tapahdu jos "suunnittelen joskus hankkivani myöhemmin". Mutta nyt tapahtui poikkeus kun sain ällösöpön pakkauksen hälävällä! Who could say no to this?


  "Durrrhhh" , jees , en edes tiedä mitä virkaa tämä öttis pitää nukkekatraassani , mutta eiköhän se päädy pitämään seuraa Xanille. Varsinkin kuin pikku mörrikkä löysi täydellisen pesäpaikan Xanin jalkojen välistä , kokoa rassukalla on Xanin kengänverran mutta.. mikäpäs siinä elellessä pienenä örkkinä isojen ukkojen keskellä.


Siellä se nyt kököttelee ja odottelee jos keksin jotain jännännännää. :3


--------------------

Jessy vaan tunkee nää kuvat tähän, en jaksa tämänhetkisessä olotilassa hirveesti kirjotella joten eh. Nauttikaa.

Soom Sweet Witch kotiutui susimamman rooliin. Nimesin Lycaoniaksi, lyhyesti Lyca.Repäisin neidolle samaan syssyyn faceupin, en malttanut odottaa. Virheitä löytyy, mutta ensikerralla sitte paremmin.

- Jessy. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti